Betöltés...

BlazBlue: Cross Tag Battle - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.978 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az ütközés elkerülhetetlen! A HATÁS KIEMELHETETLEN lesz!



Páratlan robbanásveszélyes összecsapás! A szeretett BlazBlue franchise keresztezi az univerzumokat, a rajongói kedvencek címkéit, és csatázik a BlazBlue: Cross Tag Battle-ben! A BlazBlue, az Atlus 'Persona, a French Bread's Under Night In-Birth és a Rooster Teeth rendkívül népszerű RWBY internetes sorozatának mindencsillagos együttműködésével létrehozott Cross Tag Battle ünnepli a harci műfajt mind profik, mind újonnan érkezők számára! Válassza ki csapatát gyors ütemű 2v2-es csapatcsatákban, tele a BlazBlue által megszerett őrületével, az Arc System Works-től elvárt minden feszes mechanikával, gördülékeny játékmenettel és gyönyörű 2D-s grafikával.



BlazBlue, amely 2018-ban ünnepli a harci játékok kiválóságát 10 év alatt, a harci játékközösségek által régóta kedvelt sorozat mély és magával ragadó története, hatalmas kiegyensúlyozott karakterei, valamint gyors és kinetikus játékstílusa miatt.



Az Atlus Persona sorozata, amely egy világméretű RPG-jelenség, és nem idegen a harci játék műfajától sem. Persona karakterek már korábban is megjelentek az Arc System Works játékokban, nevezetes a Persona 4 Arena és a Persona 4 Arena Ultimax.



Az Under Night In-Birth a francia Bread veterán harci játékfejlesztő, aki először lép be az eredeti címbe, és a kultikus klasszikus Melty Blood sorozattal elkapta sikerét.



A Rooster Teeth animációs megaslágere, az RWBY, évek óta népszerű franchise, átlépve mind a nemi, mind az életkori korlátokat, hogy fő slágerré váljon. Az RWBY sorozat szereplői még soha nem jelentek meg harci játékban. Mostanáig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BlazBlue: Cross Tag Battle - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: