Betöltés...

Hitman 2 (Silver Edition)

Ár: 19.521 Ft



A JÁTÉKRÓL



A HITMAN 2 Silver Edition megvásárlásával hozzáférést kaphat az ICA 19 Blackballer pisztolyhoz, az olasz fekete bőr aktatáskához és a játék első bővítéséhez.



A 47-es ügynökként ismert gyilkológép ismét visszatért a HITMAN 2-be.



Látogasson el mindenféle egzotikus homokozó helyre, és a lehető legjobban végezze a munkáját. Nem számít, hogy szeret-e erőszakos és hangos lenni, vagy csendben végzi a merényletet, a játék hatalmas szabadságot ad Önnek a küldetések kezelésében. Minden játékstílus passzot kap, és a kreativitás a barátja a HITMAN 2-ben. A gyilkosság művészet lehet, ha azt szeretné, csak gondolnia kell minden lehetőségre, amikor munkát vállal.



A játékosok a HITMAN 2 mindenféle környezetét élvezhetik, a veszélyes és nedves esőerdőktől a napfényben fürödő utcákig. Egy dolog azonban biztos, függetlenül attól, hogy hova futsz és hova bújsz, senki sem kerülheti el a 47-es ügynököt, ha már célpontja van.



A játék története egy küldetést követ, ahol a 47-es ügynököt elküldik, hogy megöljön valakit, akit az Árnyékkliensnek hívnak, majd kibontja a milíciáját. De a dolgok nem úgy mennek a tervek szerint, amikor 47 megtudja, ki is a cél valójában.



A HITMAN 2 vadonatúj játékmódokat, vadonatúj játékmódokat, izgalmas új funkciókat hoz létre, mint például a Sniper Assassin mód, és a franchise-ban először kapunk kooperatív játékot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hitman 2 (Silver Edition)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: