Betöltés...

Super Pixel Racers (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 9.710 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Super Pixel Racers egyszerű és kielégítő drift- és nitro-mechanikát kínál, a játékosok számos játékmódban versenyezhetnek a klasszikus Rallytól a Takedown pixeles káoszáig. A megosztott képernyős és online többjátékos mód a világhírű versenyhelyszínek, például a homokos Bahrein vagy a havas Kanada zsebméretű változatain, valamint az energikus játékzene gondoskodik a függőséget okozó játékról.



Pattanj a pixeles autók vezetőülésébe

A játékban rögtön a vezetőülésbe pattanhatsz, de a fejlett funkciók segítségével a játékosok még jobban testre szabhatják a versenyzés élményét. A nyereményeiddel új, egyedi vezetési minőségű és frissítési sémájú autókat vásárolhatsz, a pixeles F500-tól a saját 16 bites Lancer Evolutionig. A játék előrehaladtával kitalálhatod, hogy melyik autó illik a legjobban a különböző szakágakhoz és hozzád. Néhány funkció, amire számíthatsz:



Jellemzők:

- Klasszikus verseny akár 7 másik versenyző ellen

- Ellenőrző pontok elérése egy procedurálisan generált szabadtéri pályán.

- Légy a mezőny előtt, amikor az idő lejár

- Pusztítsd el a többi autót

- Üldözd a célpontot

- Szerezz pontokat drifteléssel

- Tizenhárom egyedi versenypálya a sivatagi dűnéktől a városi utcákig. Számos egyedi pixeles környezet teremti meg a színteret az igazán szuper pixeles versenyzéshez.

- Csiszold a driftelésed, szerezz némi nitrót. Minél többet driftelsz, annál gyorsabban töltődik fel a nitro-mérőd. Használd az azonnali sebességhez; ugyanolyan hasznos az akadályok kikerüléséhez vagy az ellenfelekbe való ütközéshez.

- Járműtörés és robbanásmechanika. A verseny közbeni ütközések látható sérüléseket okoznak a pixelversenyződön. Ha egy autó túl sok ütközést kap, lángba borul!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Pixel Racers (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: