Betöltés...

Hearts of Iron IV (Colonel Edition) Uncut (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.055 Ft



A JÁTÉKRÓL



Ezredes kiadás

Az Ezredes kiadás a következő elemeket tartalmazza:



- Heavy Cruiser Pack (kozmetikai):

Hét nehéz cirkáló áll rendelkezésre mind a tengely, mind a szövetségesek számára - többek között Exeter, Prinz Eugen és Mogami.

- Soviet Tank Pack (kozmetikai):

Nyolc harckocsi szovjetként való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.

- US Tank Pack (kozmetikai):

Nyolc tank az USA-ban való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.

- British Tank Pack (kozmetikai):

Nyolc tank az Egyesült Királyságban való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.

- Német tartálycsomag (kozmetikai):

Nyolc tartály, amikor Németországban játszanak, a könnyűtől egészen a Super Heavyig.

- Francia tartálycsomag (kozmetikai):

Nyolc tank, amikor Franciaországban játszik, a könnyűtől a Super Heavyig.

- Háttérképek: A játék művészetével készített háttérképek.

- Ezredes fórum ikon:

A Paradox saját fórumán használható ikon.



A győzelem kéznél van! A nemzet vezetésének képessége a legfőbb fegyvere, a Hearts of Iron IV stratégiai játék lehetővé teszi, hogy a 2. világháborúban bármely nemzet irányítását átvegye; a világtörténelem legvonzóbb konfliktusa.



A csatatér szívétől a parancsnoki központig a dicsőségre és háborúra vezeti nemzetét, tárgyalásokat folytat vagy betámad. Megvan az ereje, hogy megbillenje a második világháború egyensúlyát.



Itt az ideje, hogy megmutassa képességeit, mint a világ legnagyobb katonai vezetője. Feleleveníti vagy megváltoztatja a történelmet? Megváltoztatja a világ sorsát azáltal, hogy mindenáron győzelmet arat?



Főbb jellemzői:



- Teljes stratégiai háború: A háborút nemcsak szárazföldön, tengeren és a levegőben lehet megnyerni. Ez a férfiak és a nők szívében és elméjében is elérhető.

- Hiteles, valós idejű háborús szimuláció: Hagyja, hogy a második világháború legnagyobb parancsnokai az akkori eszközökkel hadakozzanak a háborúban; harckocsik, repülőgépek, hajók, fegyverek és újonnan felfedezett tömegpusztító fegyverek.

- Vegyük át bármely nemzet irányítását: Válasszon a győzelemre törekvő legnagyobb hatalmak, vagy a vihar ellen próbálkozó kis nemzetek közül.

- Fordítsd a világot a harctéredre: Tapasztalja meg a második világháború teljes időtartamát egy topográfiai térképen, amely tartalmazza az évszakokat, az időjárást és a terepet. A hó, a sár, a viharok egyaránt lehetnek erős szövetségesei és könyörtelen ellenségei.

- Tárgyaljon vagy erőltesse akaratát: Tapasztalja meg a fejlett politikai és diplomáciai rendszereket, alakítson frakciókat, folytasson kereskedelmet erőforrásokért és nevezzen ki minisztereket pártjára.

- Intenzív online küzdelem: Csata versenyképes és kooperatív multiplayerben akár 32 játékosig. Többplatformos multiplayer.

- Adjon nemzetének egyedülálló előnyt: Tapasztalja meg a rugalmas technológiai rendszert, ahol minden nagyhatalom megkapja saját egyedi identitását. Fejlesszen ki részletes történelmi tankokat és repülőgépeket kutatás és hadsereg tapasztalatai révén.



Mindenki megkapja:



- Lengyelország: Egyesült és kész:

Egy ingyenes DLC egyedülálló fát jelent Lengyelország számára, új 3d modelleket kínál a tankokhoz és repülőgépekhez, 2d eszközöket és extra vezető portrékat a történelmi pontosság érdekében.

- Fórum Avatar

- Tapéta

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hearts of Iron IV (Colonel Edition) Uncut (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: