Betöltés...

SLAYERS FOR HIRE (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.654 Ft





A JÁTÉKRÓL



A SLAYERS FOR HIRE ® egy indie platform harcos, amely a gyorsaságra, a pontosságra és a kreatív karakterekre helyezi a hangsúlyt.



Ez egy harci játék, amely minden másnál jobban díjazza a kreativitást. Akár a barátaival dumál, akár a végsőkig korlátozza készségeit, minden játék közben adrenalinnal teli élményre számíthat. Játssz online (rollback netcode-al!) Vagy helyben 2-4 játékossal.

Célunk a SLAYERS -szel , hogy olyan játékot készítsünk, amely előrelépést jelent a műfaj számára. Egy olyan játék, amely egyszerre ismerős, mégis újszerű.

Jellemzők



Három játszható karakter: Slugger, Artist és Spy (még jobban feldobva a sarkukat ) - Akár élvezi a rohanást, akár a módszeresebb játékstílust, mindegyik karakter úgy van kialakítva, hogy a játékosoknak eszközöket adjon ahhoz, hogy bármilyen módon hozzáálljanak a harcokhoz. A kreativitás legyen az egyetlen korlátozó!

Egyedülálló játékmechanika - Olyan játékmechanikák létrehozására összpontosítottunk, amelyek vagy új eszközöket nyitnak meg a játékosok számára a felfedezéshez ( Fókusz támadás , Airdash -törlés ), vagy megoldják a platformharcosok régóta fennálló problémáit ( Combo Gravity ).

Online játék a visszagörgetett netcode -val - Már nincs szüksége tökéletes internetkapcsolatra a zökkenőmentes online élmény érdekében!

Ranglisták - Tudja meg, hol helyezkedik el a világhálón. Vagy ha igazán versenyképes vagy, akkor törekedj a csúcsra! Le tudod győzni a fejlesztőket?

Vezérlő és billentyűzet támogatás - Jelenleg Xbox, PlayStation 4 és GameCube vezérlőkkel játszhat. Azt is újrakonfigurálhatja és elmentheti a vezérlőket, ha nem tetszik az alapértelmezett beállításunk. Ha inkább a csapot ugrik, akkor ez a hívás. Nincs harag.

Alacsony számítógépigény - Kenyérpirítón működik! Nos, nem szó szerinti kenyérpirítók ...


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SLAYERS FOR HIRE (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: