Betöltés...

Skater XL (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.086 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Skater XL a gördeszkás játékmenet evolúciója. A Independent Foot Control System és az egyedülálló fizika-alapú játékmenet révén a gördeszkás játékosok végre olyan kifejező irányítást kapnak, amilyenről mindig is álmodtak.



A kifejezés szabadsága

A Skater XL fizika alapú irányítása nem tartalmaz előre beprogramozott trükköket - csak a hüvelykujjbillentyűkkel történő mozgást. Minden egyes hüvelykujjbot a korcsolyázó megfelelő lábához van csatlakoztatva, és ahogy a játékos mozgatja a botot, a deszka azonnal reagál. Hasonlóan egy hangszerhez, a játékosnak teljes szabadsága van, legyen szó akár egy vonal kiszögezéséről, akár a szabad korcsolyázásról.



Többjátékos szabad korcsolyázás

Kapcsolódj össze és korcsolyázz barátaiddal akár 10 fős csoportokban, és lőjetek együtt visszajátszásokat.



Valós életbeli ikonikus helyszínek

A Skater XL szintek mindegyike a valós korcsolyázóhelyszíneket ihlette, és úgy tervezték őket, hogy biztosítsák a korcsolyavonalak folyamatos áramlását. A DTLA térképtől kezdve a Staples Center és a LA Convention Center körüli gördeszkás nevezetességekkel, az Easy Day High School kiterjedt campusán át az olyan ikonikus gördeszkás helyszínekig, mint a Wallenberg Big 4 és a "Leap of Faith", egészen a hatalmas "Big Ramp"-ig, ahol a gördeszkások magasabbra emelkedhetnek, mint egy sólyom.



Játssz igazi profi gördeszkásként

Válassz a neves profik közül Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith és Tom Asta közül, akik mindannyian saját, stílusukhoz illő felszereléssel rendelkeznek.



Testreszabható karakterek

A Skater XL élményének személyre szabásához végtelen sok lehetőség van. A játékosok testre szabhatják teljes megjelenésüket, beleértve a gördeszkás felszerelésüket is, különböző pólókkal, kapucnis pólókkal, sapkákkal és cipőkkel több mint 30 legelismertebb gördeszkás márkától, mint például a Vans, Santa Cruz, DC Shoes, Independent, Lakai és még sok más.



Trükk kihívások

Több száz kihívás progresszív nehézségekkel, hogy segítsen a trükktáskád építésében, ahogy egyre jobban haladsz az összes trükk teljesítése felé. Ki tudod pipálni a teljes listát??



Igazi játékzene

Modest Mouse, Getter, Interpol, Animal Collective, Future Islands és Band Of Horses a jellegzetes zenék élén, amelyek jól illeszkednek a Skater XL nyugati parti hangulatához és a gördülékeny, fizika alapú irányítási mechanikához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Skater XL (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: