Betöltés...

Darksiders III Blades & Whip Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 11.754 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Darksiders III Blades & Whip Edition tartalma:

- Darksiders Warmastered Edition teljes játék

- Darksiders II Deathinitive Edition teljes játék

- Darksiders III teljes játék

- Darksiders III: Keepers of The Void kiegészítő

- Darksiders III: The Crucible kiegészítő





A gonosz erői által megtévesztett War, az első Horseman, a világ végzetének idő előtti előidézésével, a szent törvény megszegésével vádoltatik, mivel háborút szított a Mennyország és a Pokol között.



Történet

A szent Charred Council elé állított War-t vád alá helyezik bűneiért, és megfosztják hatalmától. Megbecstelenítve és saját halálával szembenézve, War lehetőséget kap, hogy visszatérjen a Földre, hogy felkutassa az igazságot és megbüntesse a bűnösöket. Az Angels egy bosszúálló csoportja által üldözött War-nak meg kell küzdenie a Pokol erőivel, kellemetlen szövetséget kell kötnie azokkal a démonokkal, akikre vadászik, és a Föld elpusztított maradványain keresztül kell utaznia a bosszúállás útján.



Apokaliptikus hatalom

Engedd szabadjára War haragját, kombinálva a brutális támadásokat és a természetfeletti képességeket, hogy megtizedelj mindenkit, aki az utadba áll.



Rendkívüli fegyvertár

Használd a pusztító angyali, démoni és földi arzenálodat és járd a pusztítás ösvényét Ruin-on, War tüzes hátasának nyergében.



Egy epikus küldetés

Harcolj a pusztaságokon és a démonoktól hemzsegő dungeon-okben, a megtizedelt Földön a bosszú és a megváltás keresése közben.



Fejleszd a karakteredet

Fedezz fel hatalmas ősi ereklyéket, a fegyvereidet, oldj fel új képességeket, és szabd testre a játékstílusodat.



Harcolj a Mennyországgal és a Pokollal

Harcolj mindenki ellen, aki az utadba áll - a háborútól megfáradt angyali erőktől a pokol ocsmány démonhordáiig.







Darksiders II

Legyél az a félelmetes erő, amelytől minden fél, de amely elől semmi sem menekülhet. Az End of Days által felébresztett Death, a legendás Four Horsemen legrettegettebbje elindul, hogy visszaszerezze testvére nevének becsületét. Útközben a Horseman felfedezi, hogy egy ősi harag az egész Creation-t fenyegetheti.



Játékmenet

Bár a Four Horsemen közül Death a legrettegettebb, fizikai képességei nagyban különböznek testvérétől, War-tól. Death sokkal mozgékonyabb és a közelharci, valamint távolharci támadások kombinációjára támaszkodik. A harcban Death elsődleges fegyvere a hatalmas, ikonikus kaszája és a játék előrehaladtával számos más fegyvert, használható tárgyat kell összegyűjtenie. Egyszerre kettő fegyvert is használhatsz, a védelem érdekében fejleszthető páncélokat lehet szerezni és Death hozzáférhet félelmetes és erőteljes lovához, Despair-hez.







Darksiders III

Térj vissza az apokaliptikus Földre a Darksiders III-ban, a hack-n-slash akció-kalandjátékban. A Darksiders III a régóta várt, harmadik fejezete a kritikusok által is elismert Darksiders-játéksorozatnak.



Történet

Fury szerepébe lépsz, aki a Seven Deadly Sins levadászására és elpusztítására törekszik. A Four Horsemen legkiszámíthatatlanabb és legrejtélyesebb tagja, Fury-nak ott kell sikerrel járnia, ahol sokan elbuktak - egyensúlyt kell teremtenie a Földet pusztító erők között.



Játékmenet

Játssz Fury szerepében, egy mágusként, akinek ostorára és mágiájára kell támaszkodnia, hogy helyreállítsa az egyensúlyt jó és rossz között a Földön! Használd fel Fury mágiáját, hogy felszabadítsd különböző formáit, amelyek mindegyike új fegyverekhez, mozdulatokhoz és átkelési képességekhez biztosít hozzáférést. Fedezz fel egy nyílt végű, élő, szabad játékvilágot, amelyben Fury ide-oda mozog a környezetek között, hogy titkokat fedezzen fel, miközben a történetet előreviszi. Győzd le a Seven Deadly Sins-t és szolgáikat, akik a misztikus teremtményektől az elfajzott lényekig terjednek. Ülj ámulva a Darksiders jellegzetes művészeti stílusa előtt - kiterjedt poszt-apokaliptikus környezetek, amelyek a mennyország magaslataiból a pokol mélységeibe vezetnek majd, a háború és a pusztulás által leromlott és a természet által elárasztott környezetekbe.





The Crucible

Egy legendás kihívás, amelyet tisztelettel suttognak világegyetem szerte. Még a Creator sem tudott volna olyan dicsőséges látványt elképzelni, mint ami ebben a legendás arénában található.



Jellemzők:

- 101 hullámnyi kimerítő küzdelem, amely csak a legkeményebb és legkitartóbb harcosoknak való

- Új páncélkészletek, melyeket felsőbbrendűséged bizonyítékaként viselhetsz

- Eddig soha nem látott új varázslatok

- Ritka anyagok a fegyverek és fejlesztések javításához





Keepers of The Void

Vulgrim megbízásából Fury-nak be kell utaznia a Serpent Holes-ba, hogy elhárítson egy ott rejtőző ősi fenyegetést. Minden új helyszín, rejtvény és ellenség várja, hogy próbára tegye Fury képességeit. Jutalmul feloldhatja a Hollows összes új fegyverformáját, valamint mind közül a legnagyobb díjat: Az Abyssal páncélt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Darksiders III Blades & Whip Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: