Betöltés...

Street Fighter X Tekken (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 36.384 Ft





A JÁTÉKRÓL



Átlépi a határt?

Itt a várva várt álommeccs a két titán harc között! A Street Fighter® X Tekken® a végső tag csapat harci játék, amely a harci játék történetének egyik legelterjedtebb névsorát tartalmazza. A kritikusok által elismert Street Fighter® IV játékmotort olyan új funkciókkal finomították, mint az egyidejű 4 játékos elleni küzdelem, egy power-up Gem rendszer, Pandora Mode, Cross Assault és még sok más. A Street Fighter és a Tekken játékosok egyaránt átlépik a határt ebben a forradalmi csatában!



Dream Match Up Több tucat játszható karakter, köztük Rolento, Zangief, Cammy, Sagat, Hugo, Ibuki, Poison, Dhalsim, Ryu, Ken, Guile, Abel, Balrog, Juri, Vega és Chun-Li a Street Fighter-ből, valamint Heihachi, Lili , Julia, Hwoarang, Raven, Kuma, Yoshimitsu, Steve, Kazuya, Nina, King, Marduk, Bob, Law, Paul and Xiaoyu from Tekken.

Valós idejű címkecsata Küzdelem kétfős csapatként, és stratégiailag válthat a karakterek között.

Drágaköves rendszer A vadonatúj funkció, amely egyesíti a testreszabást a stratégiával, a drágakövek extra mélységet biztosítanak, és úttörő módon biztosítják a harci játékok élményét. Összesen 57 drágakő (5 assziszt és 52 erősítés) jön a játék alapfelszereltségébe, és a játékosok három különböző drágakövet is felszerelhetnek, amelyek javítják a gyengeségeket vagy kamatoztatják az erősségeket. Játszd az utat!

Tájékoztatóterem Az online képzési módban barátai segítségével pontosan elkészítheti kombóit és időzítését.

Tüskés mód Négy különálló online vagy offline játékos irányítja a képernyőn megjelenő négy karakter mindegyikét a végső harci királyság érdekében.

Pandora mód Feláldozhatod magad a csatában, hogy rövid, de erőteljes erőt adj partnerednek.

Ismerős kezelőszervek A Street Fighter X Tekkenben a kezelőszervek ismerősek lesznek mindkét sorozat rajongói számára.

Zsonglőrrendszer A Street Fighter X Tekken univerzális légi indítórendszerével dobja ellenségeit Tekken-stílusú zsonglőrökbe.

Keresztes támadás A Cross Gauge használatával a játékos aktiválhatja a Cross Assault -ot, és egyszerre támadhat mindkét karakterével.

Szuperművészet A keresztmérő segítségével azonnal felszabadíthatja a szuperművészetet. Ryu híres Shinku Hadoken, Kazuya Devil Beam, valamint a Tekken karakterek mindegyike eredeti Super Art technikával rendelkezik.

Robusztus online módok A Super Street Fighter® IV online szolgáltatásai mellett a Street Fighter X Tekken teljesen frissített online funkcionalitást, új simább netkódot és néhány további meglepetést is tartalmaz.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Street Fighter X Tekken (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: