Betöltés...

NBA 2K18 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.829 Ft





A JÁTÉKRÓL



Ennek a generációnak a legmagasabb besorolású éves sportcíme visszatér az NBA 2K18 -hoz, páratlan hitelességgel és fejlesztésekkel a pályán.

Jellemzők

FUTJÁK A SZOMSZÉKOT

A sportkarrier -módok jövője elérkezett, lehetővé téve, hogy a játékot a kívánt módon játsszák. Építse karrierjét az NBA-meccseken, lépjen pályára a The Playground Parkban, csatlakozzon a Pro-Am körhöz, vagy fedezze fel az üzleteket és a helyszíneket egy teljesen új, nyílt környéken. Új MyPLAYER frissítési és jóváhagyási rendszerekkel, eddigi legnagyobb karaktereinkkel, beleértve az NBA játékosokat, és még sok mással.

Út a 99-hez

Az átfogó meta-játék, amely jutalmazza a felhasználókat a MyPLAYER általános értékelésének javításáért, függetlenül attól, hogy mely módokat választják. Az egységes jelvényrendszerrel a Pro-Am, a Park és az NBA MyCAREER-utazásai során az attribútumok, az animációk és a jelvények együttesen határozzák meg a játékstílust a 99-es összesítéshez vezető úton.

Frissítve Játékos

létrehozása Hozza létre a kívánt MyPLAYER -t, legyen az akár arcának szkennelése a MyNBA2K18 mobilalkalmazással, vagy egyedi beállítások készítése az előre beállított beállításokkal. A frizurákat számos új lehetőséggel frissítettük, és a testtömeg és a magasság pontosabban ábrázolásra került, hogy biztosítsa a MyPLAYER egyedi megjelenését.

A MyTEAM

Gyűjts össze játékoskártyákat tegnapi és mai NBA legendákkal, és versenyezhetsz különféle online és offline módokban.

Super Max

Fizetéskorlátozott csapat építése és versenyzés más hasonló képességű felhasználókkal új szezon módban. A 13 játékos között szétosztható korlátozott fizetéskorlát mellett stratégiailag kell kiválasztania a körét. A díjakat az egyes körök teljesítménye alapján ítélik oda, biztosítva, hogy minden játék számít.

Pack & Playoffs

Egy teljesen új draft mód, amely kihívást jelent arra, hogy a lehető legjobb 5 fős csapatot építsd fel a csomagokból, amelyeket minden forduló előtt megnyit. Versenyezzen más felhasználók által összeállított csapatokkal, és lépjen előre, hogy jobb nyereményekhez jusson. A Pack & Playoffs segítségével ez egy új felállás és minden körben új élmény.

Kihívások ütemezése

Játsszon végig 30 játékmenetrendet a 30 NBA csapat mindegyikében. Szerezzen MyTEAM-pontokat és díjakat, miközben 900 egyedi kihíváson megy keresztül a 2017–18-as NBA-ütemterv alapján.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K18 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: