Betöltés...

Mafia III - Faster Baby! (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.043 Ft



A JÁTÉKRÓL



A mocsárvidéktől nyugatra fekvő, Sinclair Parish nevű kisvárosban a rettegett seriff, „Slim” Beaumont erőszakkal tartja fenn a rendet. Amikor egy polgárjogi vezetőt meggyilkolnak, és más aktivisták élete is veszélybe kerül, Lincoln és Roxy Laveau veszedelmes küldetésre indul, hogy leleplezze a város bűnözőit. Számold fel Slim és a korrupt zsaruk rémuralmát nyaktörő tempójú autós üldözések, látványos harci taktikák és ravasz cselek segítségével!



SINCLAIR PARISH:

Új település a mocsárvidéktől nyugatra, amelynek korrupt vezetése csak az erőszakban és a megfélemlítésben hisz. A hatalmas, változatos terület ideális a látványos autós üldözésekhez és a megújult harcmodorhoz.



ÚJ TÖRTÉNET CSALÁDRÓL, ÁRULÁSRÓL ÉS BOSSZÚRÓL:

Szövetkezz Roxy Laveau-val, a helyi aktivistával: bosszuljátok meg a meggyilkolt polgárjogi vezető halálát, és vessetek véget „Slim” Beaumont és korrupt bandája rémuralmának.



GONDOLD ÁT A STRATÉGIÁDAT:

A kibővített autós és harci mechanika, valamint az új járművek és fegyverek jóvoltából újfajta módokon harcolhatsz – gyalogosan vagy a volán mögött egyaránt.



SZENZÁCIÓS JUTALMAK:

A Faster, Baby! egyedi jutalmaival még személyesebbé teheted bosszúhadjáratodat. Szerelkezz fel Roxy hangtompítós MK 1020 géppisztolyával, és nyomd tövig a gázt üldözésre termett, sportos Lassiter Nightcrawlerében! Ráadásul a tiéd lehet a Blue Genius és a The Experience öltözék, és még sok más!

A Faster, Baby! a Season Pass.része.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mafia III - Faster Baby! (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: