Betöltés...

Wasteland 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.716 Ft



A JÁTÉKRÓL



Üdvözöljük a Citadellában, Rangers! Csatlakozzon a több mint 70 000 Kickstarter támogatóhoz, és lépjen kapcsolatba a fejlesztői csapattal, hogy segítsen kialakítani egy már történelmi poszt-apokaliptikus történet végét. A pusztaság pokoli tája arra várt, hogy tegye le a jelét ... vagy meghaljon próbálkozva.



A Wasteland 2 az 1988-as Wasteland közvetlen folytatása, az első poszt-apokaliptikus számítógépes RPG és a Fallout sorozat mögött meghúzódó inspiráció. Wastelandig egyetlen más CRPG sem engedélyezte a játékosoknak, hogy taktikai célokból irányítsák és irányítsák az egyes párttagokat, vagy lehetőséget adott nekik olyan erkölcsi döntésekre, amelyek közvetlenül érintik a körülöttük lévő világot. Wasteland úttörő volt a többutas problémamegoldásban, csöpögött a választás és a következmény között, és elkerülte társainak tipikus, egy-egy kulcsra-rejtvényre vonatkozó megoldási módszereit, annak érdekében, hogy a játékosok kezébe adják a hatalmat a sajátjuk alapján történő előrelépéshez sajátos játékstílus.



A Wasteland sorozat lenyűgöző és innovatív törzse a lényege megmaradt, de a mai rajongók számára a Wasteland 2-vel korszerűsítették. Merüljön el körökre osztott taktikai harcban, amely teszteli stratégiai képességeinek határait, miközben küzd a túlélésért elhagyatott világ, ahol a nyers erő önmagában nem elegendő a megmentéshez. Fedezze fel Ranger csapatát a legpusztítóbb fegyverekkel a zuhanási zóna ezen oldalán, és készüljön fel a maximális pusztításra az RPG stílusú karakterfejlesztés és testreszabás révén, amely az első Wastelandet olyan brutálissá tette. Mentsen meg szövetségest a biztos halál elől, vagy hagyja őket elpusztulni - a választás a ti döntésetek, de a következmények is.



Jellemzők:



- Egy méret nem felel meg mindenkinek: Nincs kedve megtalálni az ajtó kulcsát? Miért ne próbálná ki a Rakétavetőt! Alapvetően ugyanaz a dolog ... ugye?

- Fokozott klasszikus RPG játék: Klasszikus RPG játékötletek, frissítve a modern tervezési filozófiákkal.

- Döntéshozatal ... következményekkel: A játékosok döntéseire adott rövid és hosszú távú reaktivitás mellett minden döntés számít a történet kimenetelében.

- Hugh és testreszabható: Több tucat játék. Több száz karakter. A Rangers megjelenésének több ezer változata. Több mint 150 fegyver. Több tucat készség. Még az UI is testreszabható.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wasteland 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: