Betöltés...

V-Rally 4 Ultimate Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.486 Ft



A JÁTÉKRÓL

A V-Rally 4: Ultimate Edition tartalma:

- V-Rally 4 alapjáték

- A Season Pass 4 járművel a tervek szerint a megjelenés utáni DLC-ként fog megjelenni

- Haladásgyorsító a karrier módhoz

- Útikönyv: a játék hivatalos útmutatója





A legendás off-road versenyjáték visszatérése! Élvezd az extrém élményt, miközben szakértővé válsz egy igényes szimulációban. Vállald a rali, rallycross, drift, buggy és hegymászás kihívásait, és indulj látványos útra minden kontinensen.



Uralkodj az úton

Uralkodj a veszélyes utakon, ellenséges körülmények között és környezetben, folyamatosan a nagyobb sebességre törekedve és a reflexeidet fokozó adrenalinnal. Az egyes kategóriák leglegendásabb off-road járműveinek volánja mögött vágj neki a legnehezebb útvonalaknak mesés környezetben.



A legjobb rally szimulátor

Több mint 50 autómodell, köztük a rallye és az extrém motorsport leghíresebbjei, hogy kipróbáld, összegyűjtsd, fejleszd, testre szabd, és mindenekelőtt, hogy kitűnj! A versenyszimulációkra szakosodott Kylotonn Racing Games stúdió által fejlesztett V-Rally 4 a KT Engine legújabb fizikai és grafikai fejlesztéseivel rendelkezik. Mivel az utazás semmit sem ér, ha nem osztozunk rajta, a V-Rally 4 rendelkezik karrier móddal és egy innovatív online móddal, amely átalakítja az élményt és a fejlődést.



V-Rally mód

A V-Rally karrier módja jelenti az élmény szívét.



Gyors verseny

Gyorsan hozzáférhetsz a játék összes tartalmához (járművek és környezetek), minden kategóriában. Nincs is jobb a gyakorláshoz, a járművek teszteléséhez és a sajátosságaik megszokásához.



Többjátékos mód

Online akár 8 játékossal, vagy offline osztott képernyőn.



22 környezet és Stage Generator

Számos előre generált pálya és a Rally módban létrehozott speciális szakaszok vezetésének lehetősége.



Járművek testreszabása

A karrier módban a festésszerkesztő lehetővé teszi, hogy teljesen személyre szabd a járművedet, és olyan színeket adj neki, amilyeneket csak szeretnél!



Több mint 50 autó

Gyűjts legendás történelmi (Lancia Delta S4, Porsche Carrera SC Safari, Mustang Fastback...) és modern (Ford Focus RS RX, MINI John Cooper Works, Volkswagen Polo R WRC...) autókat!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "V-Rally 4 Ultimate Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: