Betöltés...

Layers of Fear 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.957 Ft



A JÁTÉKRÓLA kamerák mind rád vannak összpontosítva; a jelenet közepén. Nem csak a karakterben, te vagy a karakter. A szerepe egyedileg a tiéd. Csak neked írták. Ön csenddel találkozik. Nincs igazgatási parancs a rendezőtől. Nincs cselekvésre ösztönzés ahhoz, hogy magadnak ez a verziója váljon. A cselekvés iránti igény kitölti a gondolatát, de a szkriptlapok nem tartalmaznak szavakat.



A múltod segített abban, hogy alakítson benneteket annak, amiben vagy, és kényszerítette meg a kézműves élesítéséhez szükséges készségeket. Ugyanez a múlt mélységes dörzsölő hegeket kapták benned, nem a világon, ahonnan a világ láthatja, hanem egy olyan mélyen eltemetett helyen, amely formátlanná vált. Ezeket az emlékeket lenyomja, de hagyja, hogy a tapasztalatok rávilágítsanak arra, hogy ki vagy mit kell játszania.



A sötétség veszi körül, miközben csendesen áll a reflektorfényben, és a szívverése alatt csak a hullámok távoli törése hallatszik, és az irányába mutatott kamerák hangja megőrzi ezt a pillanatot az örökkévalóságig.



Mély és parancsoló hang emelkedik fel a távolból. Törvény.



Milyen szerepet játszol?



Játék jellemzők:

Történet-alapú felfedezés - fel kell fedeznie a körülvevő világot. Fedezze fel múltját, és mutassa be annak okát, hogy miért dobták ezt a filmet.

Pszichológiai horror - Ez a film része, vagy az emlékei trükköket mutatnak rád? A világod a legcsekélyebb provokációkkal megváltozhat, el kell döntenie, mi az igazi.

Ocean Liner beállítás - A film jeleneteit játszó hajó mélységében végzett feltárások egyre hihetetlenebbé és félelmesebbé válnak.

Klasszikus, baljós hangverseny - Eredeti partitúra Arkadiusz Reikowski által komponált, George Strezov vezetésével és a Szófia Session Orchestra

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez. Gyakori horror, némi erőszak és általános érett tartalom van jelen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Layers of Fear 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: