Betöltés...

Spyro Reignited Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.797 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az égetés igazi mestere visszatért, méghozzá útra készen! Ugyanaz a beteg égés, ugyanaz a perzselő hozzáállás, most mindez lenyűgöző HD felbontásban. Spyro úgy hozza a hőséget, mint még soha a Spyro Reignited Trilogy játékgyűjteményben. Gyújtsd újra a tüzet az eredeti három játék, a Spyro the Dragon, a Spyro 2: Ripto's Rage! és a Spyro: Year of the Dragon felújított verzióival. Fedezd fel a kiterjedt birodalmakat, találkozz újra a tüzes személyiségekkel, és éld át újra a kalandot teljesen felújított pompában. Mert ha egy birodalom megmentésre szorul, csak egy sárkányt lehet hívni.



Spyro The Dragon

Ghasty Gnorc visszatért a száműzetésből, és gonosz varázslatot szabadított a Dragon Realms-re, a sárkányokat a kristályba zárta, és felállított egy sereg Gnorcot. Spyro, barátjával, Sparx-szal, a Dragonqy-val, az egyetlen sárkány, aki még képes átkelni a Sir, Homeworlds-en, kiszabadítani a sárkányokat és megmenteni a napot!



Spyro 2: Ripto's Rage

Spyro Avalar földjére került, hogy legyőzze a gonosz varázslót, Ripto-t, aki háborút hozott Avalar szülőbolygóira. Minden egyes szülőbolygót fogva tart Ripto és csatlósai, és iťs up to. Spyro, hogy legyőzze őket és békét hozzon Avalar birodalmaiba.



Spyro: Year of the Dragon

A Dragon Realms a "Sárkány Évét" ünnepli, amikor egy titokzatos, köpenyes alak bukkan fel, hogy ellopja az összes Dragon Egg-et. A gonosz boszorkány bűvöletében egy Rhynocs sereg őrzi most a tehetetlen tojásokat az Forgotten Realms-ben. Spyro új és régi barátaival együtt elindul, hogy visszaszerezze az elveszett tojásokat, legyőzze a Rhynoc sereget és megállítsa a gonosz Sorceress-t.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spyro Reignited Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: