Betöltés...

Hotel Magnate (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.289 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



A Hotel Magnate egy iparmágnás/szimulátor játék, amely eszközöket ad saját szállodájának, moteljének, luxusüdülőjének vagy kopott kunyhójának felépítéséhez és kezeléséhez. Bármit csinálsz belőle.



Már csak álmokkal és üres telkekkel kezdheti, és saját ízlése szerint alakíthatja szállodáját. Válasszon a szobák és létesítmények kínálatából, amelyek növelik alapterületét és bevételi forrását. Építsen éttermeket az ínyenceknek, nappali gyógyfürdőket a nyaralóknak és konferenciatermeket a munkamániásoknak. Szobák széles választéka közül választhat.



Ha lefektette az alapokat, ideje kiválasztani a dekorációt. Úgy van; mindent testreszabhat egészen a bútorokig és a dekorációkig. Tedd szokatlanná, stílusossá, vagy változtasd a témát szobáról szobára. Különböző típusú vendégeket fog vonzani, ahogy szállodája növekszik és minősítése változik, ami új lehetőségeket és kihívásokat hoz. Ne feledje, az ügyfél általában téved, de Ön most a szolgáltatóiparban dolgozik. Hozd formába szállodád, csapj rá a legszebb mosolyodra, és készülj fel mindenre.





Építsd fel, rendezd be és felügyeld saját szállodádat

Ügyeljen vendégei igényeire, és gazdagabb ügyfeleket vonzzon a létesítmények fejlesztésével és a jobb értékelések biztosításával

Alkalmazzon alkalmazottakat szállodája takarítására, kiszolgálására, menedzselésére és karbantartására

Vegye át az irányítást szállodája belső működése felett a szobák, a bérek, az éttermek és sok más művelet kezelésével

Legyen ügyes a marketingben, hogy különböző típusú vendégeket vonzzon, és nyüzsgést keltsen





Az Ön által biztosított létesítmények nagy hatással vannak arra, hogy a szállodája milyen típusú vendégeket vonz. Mindegyik létesítmény vonz egy bizonyos típusú ügyfelet, de másokat meggyőzhet arról, hogy maradjanak távol. Egészségügyi és wellness üdülőhely létrehozásán gondolkodik? Az edzőtermek és a gyógyfürdők nagyban hozzájárulnak az egészségtudatos nyaralók vonzásához.







Vendégszobák és saját fürdőszobák

Éttermek

Konyhák és mosókonyha

Bárok/Éjszakai klubok

Medencék, edzőtermek, gyógyfürdők

Személyzeti szobák

& Sokkal több!




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hotel Magnate (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: