Betöltés...

Radio General (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.552 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Radio General egy valós idejű stratégiai játék, ahol nem láthatja az egységeit. Ehelyett rádión keresztül beszél velük. Szóbeli jelentéseket kap, majd rendeléseket ad vissza. Sajnos a háború zavaró. Egységei nem mindig tudják, mi történik, és nehéz döntéseket kell hoznia ezekre a hiányos (és gyakran zavaros) jelentésekre alapozva. Mindez egy részletes parancsnoki sátorból történik, mint a második világháború idején.

Jellemzők



Hangvezérelt

Nyissa ki a torkát, és mutasd meg nekünk a legjobb parancsoló hangodat. A beszédfelismerés és a teljes hanghatás kombinálásával úgy fogja érezni magát, mint egy tábornok a kürtön a csapataival. (A beszédfelismerés csak angolul és Windowson érhető el).

Részletes szimuláció

A színfalak mögött lőszereket, morált, álcázást, látást és állóképességet modelleznek. A magasság és a terep típusa nagyban befolyásolja a csatákat. Egy kisebb haderő sikeresebben csapást indít az erdőben, mint egy nagyobb erő. Az úton való tartózkodás drasztikusan javítja a mozgási sebességet, azonban kevés fedezetet és álcázást biztosít. A dombon való tartózkodás drasztikusan megnöveli a foltolási távolságot, ugyanakkor növeli a hatótávolságot és a sebzést. Gondosan tanulmányozza a térképet, és határozza meg, hogyan használja a legjobban egységeit.

Kezelje hadseregét

Gondosan válassza ki, mely vállalatokat telepítse - mindegyik vállalat egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. Ismerje meg cége sajátosságait és személyiségét: a buzgó tisztek visszautasíthatják a visszavonulást. A veterán cégek specializációkat szereznek, és minden egyes egység egyedi képességekkel rendelkezik.

Mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, és a cégeknek pihenniük és feltöltődniük kell a küldetések között. A kimerült egységek gyengén teljesítenek, ezért figyelje az egység forgását.

Enyhítse a történelmet

Játsszon az 1. Kanadai Hadsereg alulreprezentált nézőpontjából. Vegyen részt a katasztrofális Dieppe Raid -ban, feltörje a Hitler és a gótikus vonalakat Olaszországban, szálljon le a normandiai strandokra, és zárja be a Falaise Gapot.

Tekintse át száz történelmi fényképet, dokumentumot és videót. Ismerje meg, hogyan éltek a katonák a háború során, és jobban megértsék tapasztalataikat.

Térképszerkesztő

Egy könnyen használható térképszerkesztővel hozhatja létre a háború leghíresebb csatáit. Ossza meg alkotásait a Steam műhely használatával. Hozzon létre kihívást jelentő forgatókönyveket mások számára, hogy megpróbálják legyőzni!

Online szövetkezet

Két fej jobb, mint egy - hozzon el egy elvtársat, hogy harcoljon az oldalán. Játssza le az egész kampányt együttműködve, vagy próbálja ki a Steam Workshop egyéni küldetéseit.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Radio General (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: