Betöltés...

Unreal 2: The Awakening (Digitális kulcs - PC)

Ár: 43.523 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ön John Dalton, egy volt tengerészgyalogos, akit az emberi űr szélén járőröznek, mint a Terran Gyarmati Hatóság marsallját. Váratlanul egyhangú életét egy hűvös vészjel szétzúzza, és hihetetlen kalandba sodorja.



Az órádon heves zűrzavar tört ki a versenyek között. Belehúzni egy konfliktusba, amely meghatározza a galaxis sorsát, te vagy az emberiség egyetlen reménye az üdvösségre. Csak te akadályozhatod meg az ébredést.



Nem az átlagos küldetésed - Parancsolj egy tengerészgyalogos csapatnak, akik megvédik a megsemmisült támaszpontot. Beszivárog az ellenség erődjébe. Mentsd meg egy idegen rajtaütés csapdába esett túlélőjét. Igényes célkitűzéssel egyetlen fő célod van - a túlélés. Legyen készen bármire.

Irreális grafika és hang - A félelmetes grafika elmerül egy idegen világ rajjában, tele lélegzetelállító tájakkal és brutális cselekedetekkel. A 3D-s hang golyók jégesőibe, elgondolkodtató robbanásokba és idegen nyelvek kísérteties fecsegésébe borít.

Az elmédtől a játékig - Használd a mellékelt Unreal Editor szoftvert az Unreal játék saját szintjeinek létrehozásához. Tervezze meg saját játékmodemeit, és hívjon fel másokat, hogy lépjenek be a személyes Unreal Universe-be.

© 2003, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Epic, az Epic Games, az Unreal és az Unreal II az Epic Games, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és másutt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Unreal 2: The Awakening (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: