Betöltés...

Going Medieval (EU)

Ár: 16.300 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

TÉTELJE KÖVETELÉSÉT

A Going Medieval világában a sötét kor társadalma térdre áll. A 14. század végén a világ népességének 95%-a elpusztult a burjánzó pestisjárvány miatt.



Végül túlélők kerülnek elő a társadalom hamvaiból, és most rajtad múlik, hogy segíts nekik letelepedni a természet által visszanyert veszélyes új földön. Építs otthont az embereidnek, segíts életük alakításában, és óvd meg őket az állatoktól, banditáktól és egyéb veszélyektől a katasztrófa utáni törvénytelen korszakban.

ÉPÍTSD MEG ERŐDÉT

Tervezze meg, építse és bővítse települését egy kis fakunyhóból kolosszális kővárrá. Az egyszerűen használható 3D terepeszközökkel tökéletes erődítményt hozhat létre, a kanyargós földalatti barlangoktól a szerteágazó, többemeletes erődökig.



VÉDJE MEG GYARMATÁT

Ez a zord új világ tele van külső fenyegetésekkel, de áthatolhatatlan védelmet és csapdákat építve áthatolhatatlan védelmet és csapdákat építhetsz a gyarmatosítóidnak. Kutasson, készítsen és szereljen fel fegyvereket és felszereléseket, hogy vissza tudjanak küzdeni a támadók könyörtelen hullámai ellen.

VÉDJE MEG FALUIT

A gyarmatosítóidnak nem csupán razziákkal kell megküzdeniük. Védelemre van szükségük az éhezéstől és az időjárás viszontagságaitól, ezért elengedhetetlen, hogy készleteket gyűjtsenek, és menedéket építsenek, hogy táplálékuk és melegük legyen. Fenntartja a falusiak érzelmi állapotát, mivel a hangulatukat befolyásolja, ha szükségleteiket és szükségleteiket nem elégítik ki.



FORMÁLJA MEG A TÖRTÉNETÉT

Növelje települése lakosságát veszélyes helyzetbe került idegenek segítésével, vagy hasonló gondolkodású utazók befogadásával. Falusi lakosainak személyes története és napirendje van, és megismerheti őket viselkedésük és másokkal való kapcsolatuk megfigyelésével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Going Medieval (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: