Betöltés...

Street Power Football (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 20.951 Ft



A JÁTÉKRÓL

Beteg stílus és a nagy energiájú akció összetalálkozik arcade-stílusú futball élményben. Hat különböző játékmóddal, a nyitott Freestyle és Trick Shot módoktól a Panna-ban lévő fej-fej melletti versenyen át egészen a Street Power mód 3v3 meccséig, még sosem játszottál ilyen focit.



Készen állsz a következő szintre lépni?

Csatlakozz az utcai foci legendájához, Sean Garnierhez, és szállj szembe a freestyle foci nagyjaival a világ őrült játszóterein és pályáin. Megtanulhatod, hogyan fuss köröket a barátaid körül és mutass be őrült trükköket, miközben státuszodat növelve Street Kinggé válsz.



Légy Street King

Tanuld meg, hogyan uralkodj az utcákon, és fújd le a konkurenciát a saját karaktereddel a Street legenda Sean Garnier edzése alatt.



Hat egyedi játékmód

Táncszerű Freestyle, 3v3 Street Power meccsek, Trick Shot, Panna Cage csaták, Elimination és Become King nevű sztorimód.



Felvágós trükkök és szupererők

Játssz stílusosan és kábítsd el ellenfeleidet olyan beteg trükkökkel, mint Boyka hátraszaltója, Liv világkörüli szaltója, Melody különleges mozdulatai vagy Andreas szélmalma. Engedd szabadjára a lenyűgöző szupererőket, hogy lepipáld a versenytársakat.



Játssz stílusosan

Testre szabhatod a csapatodat stílusos utcai ruhákkal, egyéni érzelmekkel és tetoválásokkal!



Hiteles streetstyle kultúra

Játssz a világ legjobb street és freestyle játékosaival, mint Liv Cooke, Melody Donchet, Soufiane Bencok, Daniel Got Hits, Raquel Benetti és Andrew Henderson és még sokan mások. Tekerd fel a hangerőt a Black Eyed Peas, DJ Snake és Snap felpörgető zeneszámaival, miközben a világ minden tájáról érkező streetstyle színpadokon, köztük a Red Bull Street Style világbajnokság hivatalos színpadán lépsz fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Street Power Football (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: