Betöltés...

RiftStar Raiders (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.858 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Spirálkar káoszba süllyedt, és a Föderáció "Legkeresettebb" poszterfiújára hárul a feladat, hogy megmentse a galaxist... és profitot termeljen. A WarSwarm hordái, egy idegen mesterséges intelligenciából álló kaptár, háborút indítottak az emberiség ellen, elsöprő erejű támadásokat indítva a Föderációs űr ellen, és most rád és a Raiderek szedett-vedett csapatára vár a feladat, hogy kiiktasd őket.



Vedd igénybe legmegbízhatóbb csapattársaidat, hogy 9 félelmetes, négyfős kooperatív küldetésen keresztül lövöldözzetek és fosztogassatok, és irtjátok ki az idegenek, szövetségiek és rivális kalózbandák raját ebben a mélyűrös, felülről lefelé lövöldözős játékban.



A Raiderek a galaxis kalózcéheinek és bűnözői elitjének otthont adó, a Far Reach szívében található Arcadia orbitális városából származnak, és hírhedt forrófejű pilóták, dögevők és zsoldosok.



De az, hogy a szövetségieknek dolgoznak, nem jelenti azt, hogy harc nélkül hagyják, hogy az összes zsákmány az ujjaik közé csússzon, még akkor sem, ha egy sokkal nagyobb fenyegetés van a láthatáron.



Jellemzők:

- Gyűjtsd össze a perkeket és a zsákmányt, miközben intenzív harcban csapsz össze az ellenségek tömegével, és arasd le a jutalmakat, hogy elkészíthesd és fejleszthesd a hajódat.

- Testre szabhatod űrhajódat rengeteg kombinációval, hogy megteremtsd a tökéletes felszerelést, akár tankként akarod felvenni a csapásokat, akár támogatóként, hogy elkapd társaidat a halál torkából, akár agilis sebzésosztóként és így tovább

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "RiftStar Raiders (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: