Betöltés...

Dungeons 3 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.287 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dungeon Lord végre sikeresen egyesítette a gonosz erőit, és megalapította sötét birodalmát. Itt az ideje a következő lépésnek a legördögibb küldetésében: a terjeszkedésnek!



Engedd szabadjára a sötét oldaladat!

Hozz létre egy egyedi földalatti dungeon-t a szobák, csapdák és építmények hatalmas választékából. Állítsd fel a világ valaha látott legfélelmetesebb hadseregét, olyan alávaló lények közül válogatva, mint az orkok, szukkubák, zombik és még sok-sok más. Aztán, ha felépítetted a seregedet, lépj ki a sötétségből, és vezesd a seregedet a túlvilági világosságra, ahol megrontod a földet, és elűzöl mindent, ami csak halványan is hősies, aranyos vagy egyszarvú.



Történet

Azzal, hogy a Dungeon Lord elcsábította a felszíni világ bolyhos karmaiból a sötét elf papnőt, Thalya-t, aki a főhadnagya lett, megtalálta a módját, hogy földalatti búvóhelyének határaiból irányítsa hódító hadjáratát. Mivel Thalya a frontvonalon van, és a gonosz egyesült erői támogatják őt, minden trükköt be kell vetned, hogy egyszer és mindenkorra legyőzd a túlvilági jótevőket!



A várva várt dungeon manager

A Dungeons 3 az eddigi legnagyobb, legjobb és leggonoszabb dungeon szimulátor, amelyet egy teljesen átdolgozott valós idejű stratégia mód koronáz meg. Parancsolj a gonosz egyesült erőinek az új karakter, Thalya vezetésével, majd vezesd őket a győzelemhez.



A méret igenis számít

A kiterjedt egyjátékos kampány 20 küldetéssel, több mint 20 óra játékidővel, véletlenszerűen létrehozott szintekkel, vadonatúj kooperatív móddal két játékos számára, több szobával és több egyedi képességgel vár rád!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dungeons 3 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: