Betöltés...

Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass PC (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.895 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



Játssz új, életnél nagyobb amerikai hősökként Joseph Stallion, Jessica Valiant és Gerald Wilkins! Látogassa meg a nácik által megrontott soha nem látott amerikai helyszíneket! Használd fegyvereidet és képességeidet, hogy megölj minden utadban lévő nácit! Csak te tudsz legyőzni a náci fenyegetést a ... A Szabadság Krónikákban!



A Freedom Chronicles Season Pass tartalmaz három DLC-csomagot, valamint a The Freedom Chronicles: Episode Zero:



Episode Zero bemutatja az életnél nagyobb amerikai hősöket, Joseph Stallion, Jessica Valiant és Gerald Wilkins, miközben a szabadságért küzdenek, és a náci zsarnokság ellen, az amerikai területeken! Használja ki egyedülálló képességeiket, és szerelje fel fegyverarzenáljukat, miközben ezen a nyitó DLC-küldetésen keresztül robbant át a nácik között.



Joe Gunslinger kalandjai - Mint egykori profi hátvéd, Joseph Stallion, csapd át a náci hordákat Chicago romjaitól kezdve a világűrig!



A néma halál ügynökének naplói - Jessica Valiant volt OSS-ügynökként és merénylőként beszivárogjon a rejtett náci bunkerekbe Kaliforniában, és fedezze fel a San Andreas művelet titkait!



Wilkins kapitány csodálatos tettei - Az Egyesült Államok hadseregének híres hőseként, Gerald Wilkins kapitányként induljon misszióba a nácik által ellenőrzött Alaszkában, hogy szüntesse meg a Fekete Nap műveletet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass PC (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: