Betöltés...

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.777 Ft













A JÁTÉKRÓL



Légy az élő könyv, a Tractatus de Monstrum, és vezényelj egy báb katonákból álló brigádot, miközben a Refrain labirintusa kanyargó folyosóin navigálsz.

Amikor a bázison van, készüljön fel az utazásra a brigád felfrissítésével! Hozzon létre új bábkatonákat, rendeljen hozzájuk különféle osztagokat és alakulatokat, szintetizáljon jobb felszerelést, fogadjon kéréseket a városiaktól, és kérjen segítséget Dronyától boszorkány petíciók formájában.

Miután bejutott a labirintusba, feltétlenül keressen minden zugot és gödröt, amikor átugrik a barikádokon, rejtvényeket old meg, és szétveri magát a falakon, hogy kincsek és ritka tárgyak után kutasson tovább és lejjebb. De légy óvatos, minél több gazdagságra teszel szert, annál gonoszabb lesz a tömlöc. Képes vagy túl sokáig túlélni ahhoz, hogy visszahozd a fuvart?

Harcolj a rémisztő szörnyek mellett azzal, hogy parancsot adsz bábdandárodnak. Változtasson formációjukon, használjon speciális készségeket, vagy hívjon egy teljes támadást! A küzdelmek kihívások elé kerülnek, ezért sikere a felkészültségétől és a stratégiájától függ.

Jellemzők



Hatalmas labirintus

Merüljön el a miazmákkal teli labirintusban, mint a Tractatus de Monstrum, a bábkatonákból álló brigádjával szörnyeket ütni és sötét titkokat felfedni.





Gyors ütemű harc !

Mindenféle furcsa lények és csapdák állnak az utadban, amikor mélyebbre jutsz az útvesztőben. Adjon parancsokat a hadseregnek, és különleges képességekkel gyűrje le őket!





Építsen verhetetlen hadsereget.

Hozza létre saját bábkatonáit, adjon nekik különféle szerepeket, és rendelje őket szakosodott osztagokhoz, hogy saját egyedi brigádot készítsen!












Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: