Betöltés...

Lightform (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.651 Ft





A JÁTÉKRÓL



Vállalja az elme szikrájának szerepét - a szó szoros értelmében! Ebben a játékban az inspiráció megszemélyesítőjeként viselkedsz. Keresse végig a Mesemondó összetört tudatát, aki új mesét próbál írni, és segítsen neki abban, hogy ezt a célt elérje. Ennek a szegény fickónak sokat kellett elviselnie - a kreativitás gyötrelmeit és sokkal rosszabb dolgokat -, és ezért a tudata instabil, szétszakad, belső démonokkal kísért. Van-e remény arra, hogy ilyen irigylésre méltó körülmények között megmentse az elme fényét?

Jellemzők



Fedezze fel a titokzatos világot

A győzelemhez át kell haladnia a Mesemondó elméjének számos szintjén, összegyűjtve a történet töredékeit. A mozgatáshoz nyomja meg az egérgombot, mutasson a kívánt irányba, húzza az egeret hátra, majd engedje el a gombot, és a főhős a kívánt irányba ugrik. Legyen óvatos, mivel a pontatlan célzás azonnal fájdalmas zuhanáshoz vezet a mélységbe.

Gyűjts szikrákat

Ezenkívül figyelned kell a belső tűz állapotára. Elhalványul, és csökkenti a környező fényterületet, és szikrákat kell gyűjtenie a fényerő fenntartásához.

Légy óvatos!

A sötétség meglehetősen veszélyes: nemcsak a közeli, ugrásra alkalmas peronok látását veszíti el, hanem a sötétben leselkedő lényekkel szemben is eléggé sebezhetővé válik!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lightform (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: