Betöltés...

Moving Hazard (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.815 Ft





A JÁTÉKRÓL



Minden zombi a fegyvered! Ötven évvel a zombi apokalipszis után a katonai városállamok egymás ellen fegyvereznek fel zombikat, miközben a szűkös erőforrásokért harcolnak. Ez a mozgó veszély : csapat alapú, PvPvE versenyképes első személyű lövöldözős játék a Psyop Games-ből és az IllFonicból, az Unreal Engine 4 segítségével.



A civilizáció összeomlása után a gyorsan mozgó és megállíthatatlan zombi pestis miatt az emberiség maradványai visszavonultak egy maroknyi megerősített katonai bázisra, és mindent a kettő között hagytak a zombi többség kóborló hulláinak. Ahhoz, hogy túlélje, csapatának ki kell mennie a pusztaságba, és szembe kell néznie más túlélőkkel, hogy ellenőrizzék a fontos erőforrásokat és a stratégiai parancsnoki pontokat.



A Moving Hazard, a zombik nem egyszerűen ellenség, amelyet fel kell keresni és kiirtani; dinamikus részét képezik a csatatérnek, amelyen navigálnia, manipulálnia és végül fegyvereznie kell, hogy legyőzze emberi ellenségeit. Amellett, hogy válogatott katonai minőségű támadófegyverek állnak a rendelkezésükre, a játékosoknak ki kell használniuk a kifejezetten kifejlesztett technológiát is, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy vonzással, taszítással, nyugtatással, haraggal vagy csapdával csapdába ejtsék a zombikat, amelyekkel találkoznak. őket, valamint sokféle kiegészítő taktikát.



Mozgó veszélyreális fegyvereket és katonai megközelítést tartalmaz taktikai felszerelések és ügyességi csíkok használatára a zombik felfegyverzésére és terelésére a játékos tetszése szerint, hogy megszerezze a fölényt. A klasszikus törmelékek, füstgránátok és agyagkockák mellett a Moving Hazard rendelkezésére álló felszerelések közé tartozik a Molotov Feromone Attractor (más néven The PAM), amely minden fertőzött találatot megőrjít, és rövid időre levadássza az ellenségeket. A Káoszgránát elkábítja ellenségeit, miközben őrjöng a zombik közelében, és érdekes zombiöleteket eredményez. A Templomos egyedülálló jelet fog sugározni, amelyet a zombik valóban megvetnek, és a nyomukba fordítja őket, hogy a lehető leggyorsabban elforduljanak tőle. Ezek és egyebek (tornyok, fertőzött lőszerek, elterelők,

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Moving Hazard (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: