Betöltés...

BlazBlue Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.346 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza : BlazBlue: Calamity Trigger, BlazBlue: Continuum Shift Extend, BlazBlue: Chronophantasma Extend, BlazBlue Centralfiction

A BlazBlue Collection egy teljes gyűjtemény, amely a Steam-en keresztül elérhető teljes BlazBlue franchise-t tartalmazza. Élvezze a végső 2D-s harcot elbűvölő karakterekkel és kiváló hangokkal, híres hangokból!

BlazBlue: Katasztrófaváltó

Az első hi-res 2D harcos a Guilty Gear sorozat készítőitől! A BlazBlue egy hagyományos 2D-s harcos, ahol két szereplő vesz részt párbajban. A játék története ellentmondásokat és megsemmisítéseket foglal magában egy hatalmas tanács között, amelyet nem hivatalosan a "Könyvtár" néven ismernek, amely egy hatalmas hatalmat irányít, amely valaha megmentette az emberiséget, de amely most védő, egyesek szerint elnyomó módon hatalommal bír.

BlazBlue: Continuum Shift Extend

A kritika által elismert BlazBlue franchise második bejegyzése, a BlazBlue: Continuum Shift Extend számos játékmódot, sztori forgatókönyvet, új mozdulatokat és vadonatúj játszható karaktert ad hozzá, hogy tovább fokozza a BlazBlue élményét és megszilárdítsa státuszát az egyik minden idők nagyszerű 2D-s harcosai.

BlazBlue: Chronophantasma Extend

A „BlazBlue: Chronophantasma Extend” a BlazBlue sorozat hatodik része, a 2D harci akciójáték és a vizuális regény kombinációja. A játék mutatós teljesítményt és egyedülálló harci mozdulatokat tartalmaz a Drive Button rendszerrel, hogy gyorsan lebontsa az ellenfelet. Most a játékosok megkülönböztethetik a szuperhatékony Guard Crush támadásokat, ha ellenfelük Barrier Gauge értéke alacsony a megújult Guard rendszerrel. A BlazBlue egyedülálló szerelője - az Overdrive - segítségével a játékosok gyorsan meg tudják fordítani a csata menetét képességeinek és képességeinek fejlesztése érdekében. Két új karakter, a Celica és a Λ-11- csatlakozásával a játékos 28 különböző játszható karakter közül választhat. A „Remix Heart” elnevezésű történeti mód két karaktert, Mai Natsume-t és Kajun Faycottot tartalmaz.

BlazBlue Centralfiction

A 2D harci játékkal és a vizuális regénnyel kombinálva a BlazBlue sorozatot sok harci játék rajongója támogatta. A legújabb telepítő, a BlazBlue: Centralfiction az Azure Saga befejezését szolgálja, és feltárja az igazságot, amely valaha rejtély volt.

Ebben a sorozatban először 「Naoto = Kurogane」 「Hibiki = Kohaku」 「Nine = the = Phantom」 és 「Izanami play játszható karakterként és három DLC karakterként jelenik meg a konzol verziójából -「 Es 」az XBlaze sorozatból, amely megosztja a ugyanaz a világkép, mint a Blazblue, a Mai Natsume, a BlazeBlue spinoff manga, a Remix Heart és a 「Yuki Terumi」, a Susano'o igazi formája - csatlakozzon, és összesen 35 játszható karaktert hoz létre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BlazBlue Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: