Betöltés...

Train Simulator 2020 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.931 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ















A JÁTÉKRÓL

A VÉGLEGES VASÚT HOBBY

A Train Simulator lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást a világszerte működő mozdonyok fedélzetén, és lehetőséget ad arra, hogy mit tegyen, hol és mikor. Lépjen be a vezetőfülkébe, és sajátítsa el a dízel, elektromos és gőzmozdonyok működését, miközben a valós szolgáltatások és forgatókönyvek csomagolt ütemtervével szállítja az utasokat és az árut rendeltetési helyükre. Bármit is szeret a vonatokban, a Train Simulator 2020 lehetővé teszi, hogy hobbiját magasabb szintre emelje.



NUREMBERG & REGENSBURG BAHN



Ez az útvonal kizárólag a Train Simulator 2020-ra vonatkozik, lenyűgöző neobarokk építészettel és számos történelmi állomással. Vegye át az irányítást az ikonikus DB BR 440 vagy BR 442 utasok szállítására a Duna-völgyön keresztül, vagy működtesse a nagy teljesítményű BR 185-öt teherszállítás közben.



NORFOLK DÉL-N-VONAL



Az amerikai mellékvonalakat és a rövid vonalakat, különösen a délkeleti vonalak, már régóta tisztelik egyedi és magával ragadó jellegzetes vasútvonaluk miatt, amely Észak-Karolina klasszikus varázsa. Válaszoljon arra a kihívásra, hogy a pálya menti iparágak széles skáláját szolgálja olyan közúti váltókban, mint a GP38-2 vagy a GP40-2.



DÉL-NYUGATI FŐVONAL



A legfontosabb hajózási kikötőkhöz vezető linkkel és a nyári tengerparti különlegességek történetével a délnyugati fővonalat naponta több mint 140 vonat keresi fel. Merüljön el az Újerdőben, és merüljön el a brit déli partvidék hiteles és magával ragadó látványvilágában. A területre jellemzőek a BR 444-es és a 450-es osztályok, amelyeket a ti parancsnokunknak kell tekinteni.



VIZUÁLIS ELLENŐRZÉS - ÚJ!



Új a vonatszimulátor 2020-ban, fokozza tapasztalatait hozzáadott vizuális effektekkel! Állítsa be a kontrasztot, a környezeti fényt, a napfény intenzitását és a látómezőt. Kapcsolja be a környezeti elzáródást, a dinamikus terepi mélységet és az adaptív virágzást. Ezenkívül számos szűrőt is tartalmaz a képernyőkép készítéséhez, beleértve a matricákat, a szépiát, a fekete-fehéret és még sok mást.



HAJTÁS



A Train Simulator 2020 mozdonyainak páratlan hitelessége azt jelenti, hogy valóban Ön irányít. Kezelje a motort, az utasokat, a biztonsági rendszereket, a jelzéseket és még sok minden mást a fülke kényelméből. A kezelőpanelek tökéletesen újrateremtik a valódi vonatok működését.



TANUL



Lépjen be a TS Academy-be, és kezdje meg karrierjét virtuális mozdonyvezetőként vagy mérnökként. Legyen az elektromos, dízel vagy Steam, megtanulja kezelni a világ legcsodálatosabb, sínhez kötött gépeit.



TEREMT



Használja a Vonatsimulátor-szerkesztőt, hogy könnyen használható, átfogó eszközökkel építsen élő világokat. Készítse el saját vasútját, és ossza meg más játékosokkal a Steam Workshop segítségével, vagy nézze meg a már elérhető közösségi alkotások ezreit.



GYŰJT



Készítsen egy álom útvonalat, mozdonyokat, vonatokat, útvonal-hosszabbítókat és gördülőállományokat, hatalmas tartalommal a Steam áruházban. Több száz elérhető kiegészítő segítségével, bármilyen érdeklődésre számot tartana, talál valami újat, amellyel bővítheti gyűjteményét a saját tempójában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator 2020 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: