Betöltés...

Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Ár: 14.639 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Star Wars Battlefront: Ultimate Edition tartalma:

- Star Wars: Battlefront – Deluxe Edition alapjáték

- Star Wars: Battlefront - Outer Rim kiegészítő

- Star Wars: Battlefront – Bespin kiegészítő

- Star Wars: Battlefront - Death Star kiegészítő

- Star Wars: Battlefront - Rogue One: Scarif kiegészítő





Érzed egy AT-AT baljós dübörgését, amint a Hoth fagyos tundráján tapos. Rebel erők lövöldöznek, miközben birodalmi motorosok száguldoznak Endor buja erdeiben. X-szárnyasok és TIE-vadászok századai közötti intenzív légiharcok az égbolton. Merülj el az epikus Star Wars csatákban, amelyekről mindig is álmodtál, és teremtsd meg a saját hősies pillanataidat a Star Wars Battlefront-ban.



Magával ragadó és fotorealisztikus interaktív szórakozás

Látogass el az eredeti Star Wars-trilógia klasszikus bolygóira, amelyek példátlanul valósághűen és hitelesen részletezettek, valamint amelyek egy messzi-messzi galaxisba repítenek. Tapasztald meg az eredeti Star Wars-filmek modelljeinek lenyűgöző digitális másolatait, amelyeket a DICE fotogrammetriai technológia segítségével élethűvé tett.



Földi harcok galaktikus léptékben

Vegyél részt epikus csatákban olyan ikonikus bolygókon, mint a Hoth, Endor és Tatooine. Vezesd a harcot az eddig felderítetlen bolygóra, a Sullustra is. Parancsold a földi járművek változatos készletét, beleértve a fürge speeder bike-okat, a hatalmas AT-AT-okat és még sok mást.



Uralkodj a csatatéren a Star Wars ikonikus karaktereivel

Játssz a Star Wars-univerzum legemlékezetesebb karaktereivel, köztük Darth Vader-el és Boba Fett-el. Találkozz az eredeti trilógia számos kedvelt karakterével, például C-3PO-val és R2-D2-vel.





Outer Rim

Csatlakozz Greedo-hoz és Nien Nunb-hoz az Outer Rim-ben. Száguldj keresztül az új pályákon, szerezd be a legújabb felszerelést, és érj el a kivonulási pontra, mielőtt túl késő lenne.



Bespin

Utazz el Cloud City-be, ahol hozzáférhetsz az új hősökhöz, Lando Calrissian-hoz és a fejvadász Dengar-hoz, új fegyverekhez és a félelmetes új Sabotage játékmódhoz.



Death Star

Az ikonikus űrállomás új pályákkal, halálos fegyverekkel, új hősökkel, Chewbacca-val és Bossk-al, valamint egy teljesen új játékmóddal csatlakozik a Battlefront-hoz, amely a Death Star-on és környékén játszódik.



Rogue One: Scarif

Tapasztald meg a Star Wars: Rogue One története által inspirált teljesen új tartalmakat, köztük 4 új pályát, Jyn Erso és Orson Krennic hősöket és egy új, több szakaszból álló játékmódot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: