Betöltés...

DayZ (EU) (Altergift) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.825 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

Üdvözöljük a DayZ világában, amelyet egy új, jelenleg ismeretlen fertőzés sújt, amely a világ lakosságának nagy részét kiirtotta. Ön azon kevesek egyike, akik túlélték, és most meg kell kutatnia ezt az új pusztaságot, hogy az életéért harcoljon a betegséggel fertőzött őslakos lakosság maradéka ellen. Menjen egyedül, csatlakozzon barátokkal, vagy ismerkedjen meg a világgal, miközben kiválasztja az utat ezen a brutális és dermesztő tájon, bármilyen eszközzel, amibe belebotlik a túlélés érdekében.

Jellemzők



Chernarus – a posztszovjet állam 230 négyzetkilométeres része, mély erdőkkel, városokkal, falvakkal, elhagyott katonai bázisokkal és még sok mással.

Akár 40 játékos szerverenként – Gazdag szerver/kliens architektúra a semmiből kifejlesztve.

Állandó játékosprofil – A kulcsfontosságú játékosadatok állandóak minden szerveren.

Készlet – Kombinálja a különféle ruházati cikkeket, felszereléseket, és vigye magával az összes olyan tárgyat, amelyre szüksége lesz ahhoz, hogy túlélje a zord új környezetet a nyitott és intuitív leltárrendszerben, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljen a ravaszkodás és a karakterek testreszabásának igényeinek.

Crafting – A DayZ apokaliptikus világában az erőforrások szűkösek, és minden hasznos dolgot ki kell használni. A tárgyak vagy felszerelések javíthatók, valami mássá alakíthatók vagy javíthatók az új ravaszkodó mechanizmusok segítségével.

Fegyver testreszabása – Használjon testreszabható lőfegyvereket autentikus ballisztikával és fegyverjellemzőkkel, valamint közelharci fegyvereket, hogy megvédje magát minden olyan veszélytől, amellyel egy túlélő szembesülhet.

Testreszabható ruházat – Tedd testre túlélődet számos új ruhadarabbal, amelyeket ki lehet üríteni a civilizáció maradványaiból, és amelyek különféle fokú védelmet nyújtanak az elemekkel, a fertőzöttekkel és más túlélőkkel szemben.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DayZ (EU) (Altergift) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: