Betöltés...

Fifa 12

Ár: 43.252 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fifa 12 új Player Impact Engine-je valós fizikalitást biztosít a pálya minden egyes interakciójában. Ez egyike a Fifa 12 számos jelentős újításának, amelyeket a valós futball ihletett.



Játékmenet

A rajongók megtapasztalhatják, ahogyan a valódi futballisták kihívják egymást a labdáért, megszerzik a labdabirtoklást, és fizikailag is próbára teszik egymást. Az Impact Engine folyamatosan, valós időben dolgozza fel a döntéseket a játékosok testének minden egyes érintkezési pontján, hogy minden ütközésnél a természetes és hihető kimenetel végtelen változatát hozza létre. A játékosok mostantól rugalmasabbnak érzik magukat, a labdabirtoklásért folytatott harc során lökdösődnek és húzódnak, és könnyebben felépülnek a könnyed megmérettetésekből.



A futball világa által inspirálva

A teljesen új Precision Dribbling a támadó játékosok számára a labdaérintés nagyobb valósághűségét biztosítja, míg a Tactical Defending a védekezést olyan ügyessé és értelmessé teszi, mint a valós futballban. Ráadásul a játékosok a Pro Player Intelligence-t, a játékosok intelligenciájának és teljesítményének következő generációját kapták meg, az új karrier mód pedig valós történeteket kínál, ami még mélyebbé és valósághűbbé teszi a játékélményt.



Új dribbling mechanika

A teljesen új precíziós cselezés a labdaérintés nagyobb hűségét hozza létre, hogy jobban irányíthassuk a szoros helyzeteket, több időd legyen döntéseket hozni támadás közben, és jobban irányíthasd a játék tempóját. A támadásbeli újításokat egy újratervezett védekezési mechanizmus ellensúlyozza. A védekezés mostantól ugyanolyan stratégiai jelentőségű, mint a támadás a teljesen új Tactical Defending-nek köszönhetően, amely alapvetően megváltoztatja a védekezés megközelítését, mivel egyenlő fontosságot tulajdonít a helyezkedésnek, a passzok elfogásának és a szerelésnek.



Karrier mód

A Fifa 12 egy teljesen új karrier módot is kínál, amelyet a sportág valós világából származó történetek vezérelnek. Az olyan elemek, mint a játékosok morálja, a pályán mutatott forma és a bajnoki pozíció befolyásolják majd a játék eredményeit. A felhasználóknak minden eddiginél több döntéssel és tényezővel kell szembenézniük, amelyek következményei a pályán játszódnak le.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 12" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: