Betöltés...

NAVALNY: A Nightmare of Corrupt (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.086 Ft





A JÁTÉKRÓL



NAVALNY: A korrupció rémálma - játék a küldetés műfajában, amely a gyönyörű orosz valóságban játszódik. Fedezzen fel több mint 20 színes helyet. Döntse el saját egyedi döntéseit, amelyek befolyásolják a további cselekményt. Nevess mémekkel, gyűjts édességet, hallgass zenét, készülj az iskolába. És persze kellemes passzus.



A legjellemzőbb orosz tisztviselőnél játszol. Adj neki időt, ellopja a Napot az égből. Hősünk a szállodában elaludva személyes rémálmában találja magát, néhány évvel a 2024 -es választások előtti éjszakán halad előre. A Kreml hadművelet sikeres volt. Az összes szélhámost és tolvajt elfogták. Ön maradt az "EP" utolsó képviselője a szabadságról. És itt a szájpadja észleli a drón FBC -t. Nyugodjon meg, már elment. Függetlenül attól, hogy legyőzheti-e Navalnijt, vagy önként megadja magát-ez rajtad múlik. A jó és a rossz közötti utolsó csata most kezdődik!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NAVALNY: A Nightmare of Corrupt (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: