Betöltés...

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom The Prince's Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.007 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (teljes játék)

Két jövőbeli játékbővítés, amelyek órákon keresztül további játékmenetet biztosítanak

Felszerelési csomag

Macska király karma



Csatlakozz a fiatal Evan királyhoz, aki epikus küldetésre indul, hogy új királyságot alapítson, egyesítse világát és mentse meg népét a szörnyű gonosztól.



Csatlakozzon ehhez a felejthetetlen kalandhoz, amely elmossa a határt az animációs játékfilm és a videojáték között. A LE NOV-5 által kifejlesztett Ni no Kuni II a legendás Yoshiyuki Momose művész elbűvölő karaktertervezésével és a világhírű Joe Hisaishi által komponált, felkavaró hangzással rendelkezik.

Üdvözöljük Ni no Kuni gyönyörű világában!



Miután a puccs megdöntötte, a fiatal király, Evan rendkívüli küldetésre indul, hogy új királyságot alapítson, egyesítse világát és megvédje lakóit az őket fenyegető sötét erőktől.



Csatlakozzon hozzá egy felejthetetlen kalandhoz, amely elmossa a határt az animációs játékfilm és a videojáték között. A LE NOV-5 által kifejlesztett Ni no Kuni II a legendás Yoshiyuki Momose művész elbűvölő karakterterveit és a világhírű Joe Hisaishi által komponált, felkavaró hangzást tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ni No Kuni II: Revenant Kingdom The Prince's Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: