Betöltés...

Global Outbreak (Doomsday Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.654 Ft



A JÁTÉKRÓL"..a játékmenet szórakoztató és addiktív mindkét módban, és teljesen ajánlom ezt az Indie-játékot mindenkinek, aki szereti mind az RTS-t, mind a felülről lefelé lövöldözőket."

Pure News Preview



"Ez valóban egyedülálló élmény, és azt hiszem, hogy mind a / sim és az action-RTS műfajoknak befektetniük kell a "

Chalgyr Game Roombe.



Vegye át az irányítást a Blackhorne Industries, a nemzetközi katonai magánvállalkozó számára. Amikor a világot hirtelen és váratlan meteorzápor sújtja, amely felszabadítja a halálos kórokozót, a Blackhorne-t felhívják a rendetlenség megtisztítására. Tud-e vezetni elit csapatait győzelemre, mielőtt a titokzatos meteoritok megsemmisítik az életet, amint tudjuk? A világ sorsa a kezedben van!



Globális kitörés: A Doomsday Edition egyedülálló és izgalmas csomagban egyesíti a valós idejű stratégiát és a Top-Down Shooter játékot. Küzdeni kell a fertőzés fentről a taktikai gömbön, majd küldje el csapatait, hogy küzdenek le a földön lévő fertőzöttökkel és elpusztítják a pusztító „zompot”, amelyek az egész világon elterjesztik a mutáns járványt.

Stratégiai globális játékmenet

A földgömb biztosítja a játék központi egységét, ahol döntő taktikai döntéseket hozhat. A fertőzés ellenőrzése érdekében a "Kiindulási pontokat" a kulcsfontosságú helyekre kell építeni. Számos különféle levegőegység és toronyberendezés segítségével kezelheti a levegőből származó globális fertőzést, és csapatokba szállíthatja a földi fertőzés leküzdésére.

Intenzív Bezárás negyed felülről lefelé lövő

A levegőből való harc csak eddig fog elérni, csizmákat kell a földre szereznie, hogy valóban legyőzze a halálos vírust!



Készítsen egy katonák listáját, és telepítse őket különféle helyekre. Amint tapasztalatokat szereznek a földi missziók során, különféle készségeik kiegyenlítésével az új toborzókból elit zsoldosokká válnak. Vigye az embereit kampányoktól kampányokba, felépítve a végső harcosok seregét a fertőzés leküzdésére.



Növelje tűzteljesítményét új fegyverek felszabadításával, valamint a kiterjedt kutatási fában lévő hatalmas fejlesztésekkel és kutatásokkal.

Funkciólista

Stratégiai globális játékmenet

Intenzív Bezárás a negyedévben fentről lefelé irányuló harcok

Eljárási úton generált szintek - nincs két küldetés ugyanaz

Több ellenség típusa

Katona korszerűsítése

Fegyver-kutatási fa

Gamepad támogatás

Több küldetéstípus

nappali és éjszakai ciklusok

Gőzteljesítmény

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Global Outbreak (Doomsday Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: