Betöltés...

Effie (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 11.766 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Effie egy 3D-s akció-kalandjáték, amely a műfaj klasszikus elemeit, például a harcot, a platformozást és a rejtvényeket egy kibővített világ felfedezésével ötvözi. Éld át az egyedülálló fantasy kalandot, szabadítsd fel a városokat egy hatalmas és sötét gonosztól, és éld át újra a old-school videojátékok megjelenését és hangulatát!



Élj át egy egyedülálló kalandot

Merülj el Galand kalandjában, aki egy fiatalember kalandjában igyekszik visszanyerni fiatalságát, miután egy boszorkány korai öregséggel átkozta meg. Győzz le minden baljós teremtményt, küzdj le minden platformos kihívást és oldd meg a legbonyolultabb rejtvényeket!



Runestone, az útitársad

Oblena régió városait egy hatalmas fekete mágia irányítja. Ahhoz hogy szembenézhess a gonosszal, egy mágikus pajzsot viszel magaddal, amivel megvédheted magad, harcolhatsz és szörfözhetsz a vörös füves területen. Fokozatosan növekszik az ereje és a képességei!



Éld át újra az old-school videojátékok érzését!

Mindannyiunknak szép emlékei vannak azokról a hihetetlen klasszikus 3D-s akció-kalandjátékokról. Ezeket az utalásokat használtuk fel, hogy újra felelevenítsük ezeket az érzéseket, de modern grafikával, irányítással és játékmenettel: Ratchet and Clank, The Legend of Zelda - Saga, Rayman - Saga, Spyro és Crash Bandicoot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Effie (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: