Betöltés...

Call of Duty: WWII Gold Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.447 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty: WWII – Gold Edition tartalma:

- Call of Duty: WWII alapjáték

- Call of Duty: WWII - The Resistance: DLC Pack 1 kiegészítő csomag





A Call of Duty visszatér a gyökereihez a Call of Duty: WWII-vel - egy lélegzetelállító élménnyel, amely egy új játékgeneráció számára definiálja újra a II. világháborút.



Élj, hogy elmesélhesd a történetet

Szállj le Normandiában a D-napon, és harcolj át Európán a történelem legmonumentálisabb háborújának ikonikus helyszínein. Tapasztald meg a klasszikus Call of Duty harcokat, a bajtársiasság kötelékeit és a háború könyörtelen természetét egy olyan globális hatalom ellen, amely a világot zsarnoki uralomra taszítja.



Játékmenet

A Call of Duty: WWII három különböző játékmódban teremti meg a második világháború újgenerációs, meghatározó élményét: Kampány, többjátékos és kooperatív. A lenyűgöző látványvilággal rendelkező Kampány az európai hadszíntérre repít, ahol egy teljesen új Call of Duty-történetben vehetsz részt, amely ikonikus második világháborús csatákban játszódik.



Többjátékos mód

A többjátékos mód visszatér az eredeti, talpig Call of Duty játékmenethez. Az autentikus fegyverek és a hagyományos futó- és lövöldözős akció a II. világháborús témájú helyszínek széles skáláján merül el. A kooperatív játékmód egy új és eredeti történetet tár eléd egy váratlan, adrenalinpumpáló pillanatokkal teli, önálló játékélményben.





The Resistance: DLC Pack 1

Folytasd az epikus méretű háborút a Call of Duty: WWII - The Resistance 1. DLC Pack 1 csomagjával. Harcolj ikonikus helyszíneken, amelyek középpontjában a történelmi ellenállási felkelések állnak, három új többjátékos pályán, valamint egy teljesen új, célkitűzésen alapuló, "Operation Intercept" nevű háborús küldetésen. Emellett megtapasztalhatod a legújabb Nazi Zombies fejezetet, a 'The Darkest Shore'-t.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: WWII Gold Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: