Betöltés...

Attack on Titan 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 36.447 Ft



A JÁTÉKRÓLMinden félelmet el kell hagyni. Az Attack on Titan 2 az akciójáték meglepő folytatása, amely a "Attack on Titan" világszerte megjelent anime sorozatán alapul.



Tapasztalja meg az anime hatalmas történetét Erennel és társaival együtt, amikor küzdenek azért, hogy megmentsék az emberiséget a titánokat felfaló halálos emberi fenyegetéstől. Próbáld meg a kezed a többirányú mozgáskezelő eszköz működtetésében, manőverezve és az égen repülve a titánok elleni küzdelem érdekében, és érezze az óriási ellenfelek harcának izgalmát és elégedettségét.



A "Attack on Titan" sorozat legújabb címe elérhető a Windows számára!

A játékosok harcba lépnek a „Attack on Titan” világában egyetlen katona szempontjából. Tapasztalja meg a legszélsőségesebb és legfejlettebb titánvadászatot!



■ A titánok vadászatának izgalma mindenirányú mozgásképességgel.

Az égbolton szabadon szárnyaló izgalom a következő szintre került!

Beépítettük azokat a mozdulatokat, amelyek lehetővé teszik a távoli titánok azonnali bezárását és a "Sneak Attacks" szeletelését, gyorsan körbekerülnek a titánok mögé, és nagy mennyiségű károkat okozhatnak a "Hook Drive" támadásokkal és még sok más. A változatos gazdagságú, mindenirányú mozgáskezelő eszköz megvalósítása.



■ Feltáró rettegés, vérszomjas titánok A

titánok utánad állnak!

A Titánok mozgása és reakciói sokkal fenyegetőbbek, mint valaha, amikor behatolnak a játékosba, de a helyzet a legrosszabb, amikor fenyegető "veszélyzónákba" lépsz be.

Töltse fel, repüljen körül, és ismételten engedje szabadon a csatamezőn való erőteljes támadásokat.



■ Ismerős történet, lenyűgöző bemerítés

Az alapjátékként az anime 2. évadának története alapján elkészítettük egy eredeti al-történetet a játékhoz, Hajime Isayama szerző felügyelete alatt.

Élvezze a "Attack on Titan" világát még nagyobb tartalommal, mint az előző cím.

Ezenkívül a történet, amely ön, egy eredeti főszereplő szeme elõtt bontakozik ki, úgy fogja érezni magát, mintha maga a világ élne és lélegzik.



■ A lejátszható karakterek kibővített listája A karakterek

száma az előző címről 10-re 37-re nőtt! Élvezze a harcot egy ízlés szerint készített eredeti karakterrel.



■ Kölcsönhatásba léphet a karakterekkel az eredeti karakterrel való kapcsolat erősítése érdekében.

A Napi élet szakaszokban a karakterek egyszerű ruhában jelennek meg, és megmutatják maguk oldalait, amelyeket általában nem látnak.

Az ilyen karakterekkel való kölcsönhatás és a velük való kötelékek erősítése révén az eredeti karakterét a „Baráti tevékenységek” révén támogatják, és megtapasztalhatják az egyes karakterek oldalsó történeteit.

Erősítse meg kötelését kedvenc karakterével, és induljon csatára!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Attack on Titan 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: