Betöltés...

Raptor: Call of the Shadows (2010 Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.139 Ft



A JÁTÉKRÓL A Raptor: Call of the Shadows egy vertikálisan gördülő lövöldözős játék.



Történet

A futurisztikus világban játszódó küldetések során egy zsoldosként játszol majd, egy Raptor nevű kifinomult harci járműben és a MegaCorps ellenfelekkel kell szembenézned a különböző környezetekben zajló ádáz légi harcok során. Küzdj meg az ellenség hordáival, pusztítsd el hajóikat, gyűjtsd össze a pénzt, és vásárolj további fegyvereket, hogy fejleszthesd a Raptor gépedet.



Játékmenet

Fedezz fel titkokat, találj bónuszokat és harcolj a boss-ok ellen, amelyek minden forduló végén megjelennek! Minden egyes elpusztított hajóval és földi célponttal több pénzt kapsz, hogy fejleszthesd a hajód egyébként is félelmetes technológiáját, felkészülve a következő hullámra. A feladatod, hogy ölj és pusztíts... De ez a véredben van.



2010 Edition

A 2010 Edition továbbfejlesztett grafikával és a nagyobb felbontással egészíti ki az eredeti játékélményt. A hagyományos, régimódi grafika is elérhető.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Raptor: Call of the Shadows (2010 Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: