Betöltés...

Daemon_9 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.561 Ft



A JÁTÉKRÓL



Morgan Shane eltűnt, és véres káosz nyomot hagy maga után. De szörnyeteg-e vagy valami sokkal baljósabb áldozat, mint amit a hatóságok elképzelnek? És a legnagyobb kérdés az összes között: Meg tudja-e oldani a rejtélyt, mielőtt ugyanaz a sötét erő, amely Morganot megcélozta, megtalálja?



A Daemon_9 nem film ... nem játék ... mindkettő. Olyan ez, mint egy horrorfilm a menekülési szobában, amely ÖNT helyezi a történet középpontjába. A teljes mozgású videók, grafikus képek és a kihívásokkal teli agymenők összefonódnak, hogy a természetfeletti terror és rejtély mélyen rétegzett történetét forgassák.



JÁTÉK:



Amikor először elindítja a Daemon_9-et, egy üzenet fogad egy Morgan névtelen barátjától, aki küldetésben van, hogy megtalálja és megmentse - és feltárja a vele történtek igazságát. Kétségbeesett segítségért kéri a segítségét. Az egyetlen eszköz a merevlemez biztonsági másolata. És itt kezdődik az utazásod - szúrva át az anyagot, amelyet az igazság keresése során tárt fel. De az igazi kihívás az, hogy ne essen ugyanazoknak a sötét erőknek az áldozata, amelyek a barátait követelték, és "belekapcsolódva" sebezhetővé tehette magát.



Az ösvény végül kivezet az internetre és egy másfajta hálóba - egy nemzetközi összeesküvésből és természetfeletti erőkből szőtt hálóba. Szüksége lesz észre, türelemre és idegességre a rejtély megfejtéséhez, Morgan megmentéséhez és önmagának megmentéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Daemon_9 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: