Betöltés...

Battlestations Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.629 Ft





A JÁTÉKRÓL



2 elemet tartalmaz : Battlestations Pacific és Battlestations: Midway

Csendes-óceáni csaták

Tapasztalja meg az egyik háborút két epikus ságán keresztül, ahol része lesz a történelemnek, vagy megváltoztatja azt. Érezd a csendes-óceáni háború történelmileg hiteles és döntő csatáinak erejét. Élje át a közelmúlt történelmének legnagyszerűbb és legkritikusabb tengeri csatáit, és először döntse el, hogy flottáját a háború teljesen más végére vezeti. Szüksége lesz intelligenciára és szakértelemre, hogy megtervezze lépéseit, és folyamatosan egy lépéssel az ellenség előtt maradjon. Mind a stratégia, mind az ön parancsára tett cselekvés valóban előrevetíti ellenfelének minden mozdulatát, és megfordítja a háború áradatát.





Battlestations: félúton

Battlestations: A Midway egy hatalmas akciójáték, amely hatalmas légi, tengeri és tenger alatti csatákba sodorja a játékosokat Pearl Harbortól Midwayig. A játékosok hatalmas flottatámadásokat irányítanak, és közvetlen, valós idejű irányítást tartanak a csatában minden repülőgép, csatahajó és tengeralattjáró felett.



Battlestations: A Midway intenzív harmadik személyű akciókat ötvözi az epikus, nagyszabású tengeri harcokkal, és életre hívja a második világháború nagy csendes-óceáni csatáit. A Pearl Harbour káosztól kezdve a Fülöp-szigeteken, a Jáván és a Korall-tengeren át a midwayi epikus csatáig.



Az innovatív játékmenet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több mint 60 különféle hadihajót, repülőgépet és tengeralattjárót közvetlenül irányítsanak egy harmadik személy szemszögéből. A játékosok azonnal átválthatnak és irányíthatják a csata szinte minden járművét.



A játék 11 nagyszabású kampányt tartalmaz 12 bónusz kihívás küldetéssel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlestations Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: