Betöltés...

Winged Sakura: Mindy's Arc (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.699 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Winged Sakura: Mindy's Arc egy gyors tempójú anime témájú stratégiai védelmi játék RPG mechanikával, amely történetet mesél Mindy Akumoriról, egy gyenge lányról, aki jelenleg amnéziában szenved. A történet egy ismeretlen dimenziós világban játszódik, ahol Mindy csapdába esett egy épületben. Az épület tartalmaz egy Sakura platformot, amely lehetővé teszi számára, hogy teleportáljon a dimenziós világ különböző helyeire, az úgynevezett bejáratoknak.



Ebben a korszakban a Sakurát (más néven a cseresznyevirágot) mágikus virágként ismerik, amely képes az embereket arra, hogy Sakura-vállalkozókká váljanak, rendellenes hatásköröket biztosítva számukra. Ha a Vállalkozó meghal, a Sakura is meghal. Ha a Sakura meghal, a Vállalkozó meghal. Emlékszik-e Mindy a múltjára? Vajon életben marad-e, és élve visszatér-e a világába? Segítsen Mindynek, és váljon megmentőjévé.



Főbb jellemzők:



- Vadonatúj innovatív védelmi rendszer: A pályára idézett karakterek (Szellemek) helyhez kötöttek és csak néhány másodpercig tartanak. Minden Szellem célpontja felett teljes ellenőrzést gyakorolhatsz, de ha egy ellenség beléjük ütközik, nem hívják őket.

- Stratégiai szünet: Tervezze meg mozdulatait, állítsa sorba a műveleteket, és szánjon rá minden kívánt időt. Semmi sietség. Élvezze a játékot a saját tempójában.

- Leveling Up System: Összesen 16 szeszes ital feloldásához és szintezéséhez 99-ig!

- Képességrendszer: Készségfa rendszer 12 aktív és 8 passzív készséggel! Változtassa meg az építményét, és találjon egy építményt, amelyet szeret!

- Bővíthető üzletrendszer: A szint sikeres teljesítése után az üzletnek esélye van egy cikk végleges feloldására! Bővítse az üzletet, amíg ki nem oldja a játék minden egyes elemét!

- Kézműves és elbűvölő rendszer: Varázsolja sebességváltóját maximum 99-ig! Találjon kézműves recepteket és kézműves cikkeket minden szeszéhez!

- Survival Mode (Vége a játék tartalmának): A játék legyőzése után kipróbálhatja képességeit a végtelen Survival Mode-on! Összesen 4 szesz oldható fel ebben a módban. Elég jó vagy ahhoz, hogy vállald az előttünk álló kihívást és feloldd mind a 16 Szellemet?

- Steam ranglisták !: Versenyezz másokkal rangsorban, és féltékennyé tedd a barátaidat, mennyire ügyesek vagy. Van mit igényel, hogy a neve bekerüljön az Insane Mode ranglistánkra? (Internetkapcsolatra van szükség a Steam ranglisták teljes funkcionalitásához. A Steam ranglistákat a játékon belüli opciók segítségével lehet letiltani.)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Winged Sakura: Mindy's Arc (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: