Betöltés...

Chants of Sennaar (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.034 Ft



A JÁTÉKRÓLA legenda szerint egy napon egy utazó újraegyesíti a titokzatos torony népeit, akik nem tudnak egymással kommunikálni. Tanulmányozz, hallgass és fejts meg ősi nyelveket egy lenyűgöző univerzumban, amelyet a bábeli mítosz ihletett.



Tárd fel a múlt töredékei mögött rejlő rejtélyeket

Az idők kezdete óta megosztottságban élve, a Peoples of the Tower népek már nem beszélnek egymással. De azt mondják, egy napon egy Traveler rálel majd a falak lebontásához és az egyensúly helyreállításához szükséges tudásra. Fedezz fel és ismerj meg egy, a báblei mítosz által ihletett színes, költői, magával ragadó világot, amelyben az emberek megfeledkeztek a múltjukról. Járd be egy csodálatos labirintus végtelen lépcsőit, tárj fel egy baljós igazságot, és fedd fel ennek a lenyűgöző univerzumnak a rejtélyeit, amelyben az ősi nyelvek a zár és a kulcs is egyben.



Indulj el egy magával ragadó utazásra, amelyben ősi nyelvek várnak megfejtésre

Fedezz fel egy gyönyörű, lenyűgöző világot, amelynek erős narratíváját a bábeli mítosz ihlett; figyeld meg a környezetedet és oldj meg rejtvényeket, hogy feltárd a téged körülvevő titkokat; támaszkodj a lopakodásra és a ravaszságra, hogy kijátszd a torony őreit, és bejuss a tiltott zónákba; és fejtsd meg az ősi nyelveket, hogy helyreállítsd a kapcsolatokat a torony népei között.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Chants of Sennaar (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: