Betöltés...

NBA 2K Playgrounds 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.866 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az NBA 2K Playgrounds 2 visszahozza a játéktermi stílusú NBA-élményt! A világszerte sikert arató eredeti játék folytatása új szintre emeli az utcai kosarazás élményét – jelenlegi és visszavonult NBA-játékosok egész sora; továbbfejlesztett, dedikált szervereken zajló online párosítás; valamint négyfős online meccsek, hárompontos-versenyek, új pályák, egyedi meccsek és más újdonságok várnak! Válassz csapatot, készülj fel, és kosarazz határok nélkül!

Lebilincselő játékmódok

Emeld új szintre az utcai kosarazást izgalmas funkciók sokaságával, köztük az új Season és Playgrounds Championship játékmódokkal! Játssz helyi 2-2 elleni meccseket a barátaiddal, négyfős online mérkőzéseket továbbfejlesztett párosítással vagy hárompontos-versenyeket egy ellenféllel.

Kibővített játékoslista

Gyűjts össze több mint 400 NBA-játékost, köztük olyan örök legendákat, mint Michael Jordan, Kobe Bryant és Dr. J, illetve a jelen csillagait, például Karl-Anthony Townst, Jayson Tatumot és Ben Simmonst. A játék emellett új játékosmodelleket és egyedi animációkat is tartalmaz.

Vadonatúj pályák

Villantsd meg képességeidet 10 vadonatúj pályán, szerte a világban! Dobálj kosárra Kalifornia napsütötte tengerpartjain, bizonyíts Szöul ragyogó fényei között, vagy játssz az ausztrál pusztaságban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K Playgrounds 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: