Betöltés...

Shelter Complete Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.651 Ft





A JÁTÉKRÓL



5 elemet tartalmaz: Shelter, Shelter 2, Shelter 2 Mountains, Shelter 2 Soundtrack, Shelter Soundtrack

Menedék

Tapasztalja meg a vadat, mint borzanya, aki óvja kölykeit a bajtól. Útjuk során ragadozó madár üldözi őket, éjszakai veszedelmekkel, folyóvízi kereszteződésekkel, nagy erdőtüzekkel és éhínség fenyegető halálával.



Élelmet kell találni, de van -e elég mindenkinek? Megtanulja, hogy a kölyköknek nemcsak a túléléshez van szükségük táplálékra, hanem ahhoz is, hogy képesek legyenek leküzdeni azokat a különböző kihívásokat, amelyekkel szembesülni fognak, amikor áthaladnak a világon.



Készen állsz egy igazán más kalandra, valamire, ami olyan érzéseket válthat ki, amelyeket még soha nem éreztél egy játékban? A vadonban minden élőlényt próbára tesznek. A kérdés végül az, hogy ki éli túl, hogy éljen még egy napot?



A Retro Family ismét gyönyörű zeneszámot komponálteredeti és grafikailag innovatív környezetbe a természet világában, ahol a menedék az egyetlen remény, a túlélés pedig az egyetlen cél.

2. menedék

A természet szépsége együtt jár megbocsáthatatlan nyersességével. Ez a Shelter 2 központi eleme, és az egyik ok, amiért úgy döntöttünk, hogy játékot készítünk egy Lynxről. A tápláléklánc közepén vannak, és sokkal gonoszabb dolgok vannak a hideg tundrán.



A játék egy hiúzanya életét követi, kezdve vemhes állatként, szülve és folytatva a szülői utazást, ahol kölykeinek ápolása a túlélés szempontjából a legfontosabb. A Shelter 2 elődjénél bonyolultabb játékfunkciókat tartalmaz, például állóképességet, különböző típusú mozgásokat, ugrásokat és különféle ölni való zsákmányokat. A vadászaton kívül számos anyai és vadászati ?funkció is létezik, mint például a kölykök közelebbi hívása, a zsákmányszag, annak biztosítása, hogy a folyók vizét igyák, és a kölykeit felemeljék és elvigyék az ártalomból.



A Shelter 2 környezetei sokkal nagyobbak, mint elődjei, és sokkal nagyobb szabadságot biztosítanak, mint valaha, így a játékosok megtalálhatják kedvenc helyszíneiket, ahová visszatérhetnek. Ezúttal az időjárás és az évszakok változnak, kemény tél és virágzó nyár vár rád!

A zenét ismét a Pid Soundtrack-en végzett munkájukért díjazott Retro Family mutatja be, és a látványt újragondolták, sűrű hangulatot és világítást adva a mintás grafikus művészeti stílushoz.

Menedék 2: Hegyek

A Shelter 2 világa növekszik. A Mountains egy kiegészítő csomag, amely egy hatalmas új felvidéki területet és egy erős új állatvilágot mutat be, amely ragadozóként és zsákmányként is szolgálhat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shelter Complete Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: