Betöltés...

Evolution Planet: Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.629 Ft





A JÁTÉKRÓL



Stratégiai szórakozás!

Kombinálja a lényeket három fős csoportokba, így egyetlen erősebb teremtménnyé válnak. Fedezzen fel új átalakulásokat, miközben szembesül az evolúció sötét oldalával a csatákban, amelyek minden stratégiai képességét próbára teszik.

Könnyű játszani, nehéz elsajátítani.

Az Evolution Planet Gold a szokásos match-3 játékok csavarja . Ez inkább taktikára összpontosít , igazságosabb és nagyobb kihívást jelent a játékos számára. Az Evolution Planet Goldban nem lehet csak úgy mozogni, hogy nincs világos elképzelése arról, hogy merre tart. Az előre történő tervezés és az adott körülményekre való reagálás elengedhetetlen.

Több, mint amilyennek látszik ...

Jellemzője két játékmódot , amelyek mindegyike kihasználja a játék mechanika a maga módján. A Kampány mód célja, hogy a térképen haladjon az egyes szinteken jelentkező kihívások leküzdésében , új szigetek és bónusz szintek feloldásában, valamint a végső főnökök elleni csatákban. "A Survival mód egy végtelen játékszint , korlátlan számú játékkal . lények, ahol a legfontosabb a stratégiai szabadság, amikor mutáns ellenségek hordáival kell szembenézni.

Jellemzők



Tiszta szórakozás mindenkinek . Imádni fogod az Evolution Planet-t, a húgod is, apád könyörögni fog, hogy engedd játszani, nagymamád megveri a Survival mode toplistáját, a gyerekek elkészítik a reggelidet, ha hagyod játszani őket ...

Lenyűgöző audiovizuális alkotások, gyönyörű animációkkal, beállításokkal, atmoszférikus effektekkel és minden helyzethez igazodó, kellemes hangsávval.

Két különböző játékmód: Kampány , több mint 90 szinttel 6 szigeten, és a Survival , végtelen játékmenettel.

Minden szint más kihívást kínál : fejlődjön, szüntesse meg az ellenségeket, szabadon engedje szövetségeseit, legyőzze a végső főnököket, játsszon az órával ...

Különleges elemek és erőforrások, például a DNS és a meteoritok lehetővé teszik, hogy alternatív stratégiákat alkalmazzon a kihívások leküzdésére.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Evolution Planet: Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: