Betöltés...

Railroad X (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.752 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az X-es vasút nem csupán vasúti szimuláció. Az X Railroad segítségével saját vasúti világát olyan dimenzióban készítheti el, amelyet valós modellnél szinte lehetetlen megvalósítani: széles elrendezések a felhajtókkal és mindenféle járművel - minden vasúti korszak autóival és buszával. Akár rajong a gőzvonatokért, akár a nagysebességű vasutakért, a vasútminta létrehozásakor fennálló korlátozások nem vonatkoznak a virtuális vasutak világára.



A Railroad X segítségével összetett vasúti világokat építhet a számítógépére vagy a notebookjára, és lehetőség van a vonatok vezetésére vonatvezetőként. Természetesen egy kifinomult jelzőrendszerrel irányíthatja a teljes vasúti forgalmat. Az épített vonat gőz-, dízel- és elektromos mozdonyokból, személy- és teherkocsikból áll. Az X Railroad gyönyörűen megtervezett, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely számos funkciót intuitív módon jelenít meg. Az új 2D-terv az elrendezés felülnézetét ravasz, mégis tiszta rajzként alakítja át, amint azt a tapasztalt vasutasok a szaklapokból ismerik.



A virtuális X-es vasúttal vonatai áthaladnak olyan tájakon, amelyek megjelenése a napszaknak és a helyi időjárási viszonyoknak megfelelően változik, ezáltal rendkívül életszerű atmoszférát biztosítva. Ezen kívül vannak animált alakok és állatok, amelyek élénkítik a jelenetet. Tehenek és lovak, halak és madarak mellett animált utazók és járókelők is vannak.



Az X vasútnak nagy múltja van. A szoftver prototípusát, az EEP - Eisenbahn.exe-t a Software Underground hozta létre 1998-ban, majd folyamatosan fejlesztette és fejlesztette minden évben. Az EEP 4 verzió óta a Publisher TREND és a Soft Pro felelős a fejlesztésért. 2012-ben a program alapítói voltak felelősek a szoftver legszélesebb körű felülvizsgálatáért az EEP 3 verzió óta. Egy év fáradságos munka után sikerült egy új verziót létrehozni a Railroad X-szel, amely olyan fontos funkciókat tartalmaz, mint egy új felhasználó felület, animált ábrák és interaktív fülkék.

Az X-es vasút jellemzői

Részletes gördülőállomány

Különböző pályarendszerek

Közúti, tengeri és légi közlekedés

Kifinomult jelszabályozás

Órarend szerkesztése

Több vonat irányítása

Belső műsor készítése

Animált figurák és állatok

Irányítható vonatfülke kilátás

Pontos tereprendezés

3D nézet

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Railroad X (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)