Betöltés...

Diehard Dungeon (Digitális kulcs - PC)

Ár: 29.084 Ft



A JÁTÉKRÓLA saját egyedi, a valós idejű roguelike műfajt és a nosztalgikus, 16 bites megjelenést ötvöző játékkal kombinálva a Diehard Dungeon egy olyan játék, amely egyszerre ismeri és meglehetősen eltérőnek érzi magát.



Egy megbízható, kincsgyűjtő társláda követve sok véletlenszerűen létrehozott helyiséget és szintet kell bevinnie a pincékbe. Karddal és „kézi ágyúval” felfegyverkezve mindenféle csúnya börtönlakókat, főnökeket és csapdákat le kell győzni vagy átlépni annak érdekében, hogy a börtönből győzedelmeskedjenek!



A törekvés elősegítése érdekében szerencsés lehet, hogy egy vagy több frissítéssel vagy új képességekkel találkozik, amelyek szétszóródtak a börtönben, vagy beleakadhat más játékosok (bajnokok) maradványaiba a kinyitható 'bajnok mód' segítségével. A bajnokok a pincefalak tetején vándorolnak, készen állva, hogy lelkeiket szabadon engedjék az átjárók felé. Legyen óvatos, mivel nem minden bajnok hasznos.



Minden véletlenszerűen létrehozott börtön létrejön minden lejátszás során, sok titokkal és több eredménygel.



A játék dinamikus nehézségi és rangsorolási rendszert tartalmaz - minél jobban teszel, annál nagyobb kihívást jelent a játék. Csak a legképzettebb börtönmenekülők érik el a legmagasabb rangot.



Van mit kell tartania a börtönben?





Mini játékok

Mayhem : 3 perce van arra, hogy bármilyen szükséges módszerrel elérje a magas pontszámot. A Mayhem könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani.

Túlélés : fokozatosan nehezebb börtönszobák végtelen sorozata. A bónuszok határideje alatt kerülje a károkat és a tiszta szobákat.

Halványuló fény : A lehető leggyorsabban pusztítson el 10 piramisot, elkerülve a kereső szem pillantását és a vérszomjas zombik hordáit.



Minden minijátéknak van egy globális ranglistája.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Diehard Dungeon (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: