Betöltés...

METAL SLUG XX (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.518 Ft





A JÁTÉKRÓL



A METAL SLUG XX blasts off a Steamen!

A METAL SLUG XX eredetileg a PlayStation®Portable-n, 2009-ben és a PlayStation®4-en jelent meg 2009-ben, az SNK klasszikus 2D-s lövöldözős akció lövöldözős játék sorozatának részeként, és most visszatér a Steam szolgáltatásaihoz, 1080p és 4k felbontással. képernyőfelbontás támogatás! Sőt, Leona Heidern, aki az eredeti PSP® játék fizetett DLC-karaktere volt, most ingyenesen játszható és azonnal!

JÁTÉK JELLEMZŐK

■ 7 intenzív akció! Rejtett útvonalak a végtelen újrajátszhatóság érdekében!

7 küldetés lélegzetelállító akció, karizmatikus karakterek, Csigajárművek és sok más tartalom várja a METAL SLUG XX játékosait. Az elágazó ösvények a szakaszok alatt is rejtve maradnak azok számára, akik játszani akarnak és a METAL SLUG XX kitisztítását végéig!

■ Új katonai osztályok és a rajongók által kedvelt „Combat School” visszatérése!

Kihívás több mint 70 mini játékkal, amelyeket egy gyönyörű oktató készített, és törölje őket, hogy elérje a legendás és ördögi „Super Devil” katonai rangot! Lépjen elő egy mobil műhold megszerzésére, amely segít a küldetések során!

■ Leona a kezdetektől játszható! 7 katona harcra kész!

A hagyományos METAL SLUG karakterek mellett, mint Marco Rossi, Tarma Roving, Eri Kasamoto és Fio Germi, Ralf Jones és Clark Still is a KOF Ikari Team csapatából toboroztak erre a küldetésre! Szintén az Ikari csapat tagja, Leona Heidern, aki fizetett DLC -karakter volt a METAL SLUG XX eredeti PSP® verziójában, szintén kezdettől fogva játszható lesz. Készen állsz arra, hogy minden ellenséges támadást megállíts az erőteljes „Holdvágó” különleges képessége révén !?

■ Rengeteg órányi játékmenet eredményekkel!

A METAL SLUG XX nem kevesebb, mint 34 eredményt tartalmaz. A játékosok barátaikkal is élvezhetik a helyi szövetkezeti játékot!

Készüljön fel a végtelen órányi intenzív akcióra és szórakozásra a METAL SLUG XX Steamen! Rakéta fűnyíró!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "METAL SLUG XX (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: