Betöltés...

Mount & Blade: Warband (DLC) Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.654 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband - Napóleoni háborúk

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition



Mount & Blade: Warband

A szüntelen hadviselés által széttépett földön itt az ideje, hogy összegyűjtse saját edzett harcosainak csapatát, és lépjen be a harcba. Vezesd harcba embereidet, bővítsd ki birodalmadat, és vedd fel a végső díjat: a Calradia trónját!

Mount & Blade: A Warband a várva várt, önálló bővítőcsomag a játékhoz, amely életre keltette a középkori csatamezőket valósághű csatolt és részletes harci rendszerével.

Mount & Blade: Warband - Napóleoni háborúk A

Napóleon háborúk egy többjátékos DLC bővítőcsomag a Mount & Blade: Warband -hoz, amely a Francia Birodalom utolsó éveit foglalja magában, hogy a 19. század elején Nyugat -Európa meghatározó hatalma maradjon.

Tapasztalja meg első kézből a napóleoni hadviselés izgalmát - Vegyen részt Oroszország inváziójában, vagy harcoljon a franciákkal Waterloo -ban a frontvonalból! Álljon a korszak öt legfőbb európai hatalma közül, és válasszon a több mint 330 egyedi egység közül. Harcoljon Európa csataterein az egyik legpontosabb és legrészletesebb napóleoni háborús játékban!

Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition

A népszerű „Brytenwalda” mod megalkotóitól a „Viking Conquest” egy vadonatúj DLC a Mount & Blade Warband számára! Ez az egy- és többjátékos DLC elhozza a Mount & Blade -t a történelmi sötét kori Nagy -Britanniába, hiteles jelenetekkel és kultúrákkal kiegészítve. A DLC egy komplett cselekményű történetmódot tartalmaz, ahol a döntéseknek valódi következményei vannak, valamint egy szabványos homokozó módot, teljesen új beállításban, kibővített lehetőségekkel és vezérlőkkel. Az online harcok is felveszik saját ízüket, különleges módokkal, mint például a Coastal Assault és a Warlord.

A Viking Conquest Reforged Edition egy teljesen ingyenes frissítés a Viking Conquest minden tulajdonosának, amely számos új funkciót és tartalmat ad hozzá, valamint a DLC korábbi problémáinak újbóli kiegyensúlyozását és kijavítását. Játssz végig egy teljesen új történetet a sötét, titokzatos Írországban, barátkozz egy kutyatárssal, és sajátítsd el a harc művészetét a kiszámíthatatlan Berserker egységekkel. Ébressze fel újra a viking hadviselés iránti szenvedélyét, és újítsa fel útját ebben a sokat javított változatban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mount & Blade: Warband (DLC) Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: