Betöltés...

Worms Rumble (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.593 Ft



A JÁTÉKRÓL A Worms Rumble egy olyan Worms játék, amilyet még sosem játszottál, tele intenzív, valós idejű, aréna-alapú, 32 játékosra épülő, platformokon átívelő harcokkal.



Játékmenet

Használd a rajongók által kedvelt fegyvereket, mint a Bazooka, a Shotgun és a Sheep Launcher, valamint a fegyvertár újdonságait, hogy gerinctelen ellenfeleidnek fájdalmat okozz és feljebb léphess a ranglétrán. Testre szabhatod a Worm-odat, részt vehetsz kihívásokban és szezonális eseményekben, valamint kísérletezhetsz új játékmódokkal a The Lab-ban.



Az első valós idejű Worms!

A Worms Rumble-ben nem találsz majd körökre osztott harcot. Minden kör valós időben zajlik! Ha az ellenséged tüzet zúdít rád, azonnal vágj vissza!



Klasszikus fegyverek új játékmódokkal

Fegyverkezz fel új és visszatérő, rajongók által kedvelt fegyverekkel! Olyan klasszikusokkal, mint a Bazooka, a Holy Hand-gránát és a Sheep launcher, valamint a vadonatúj Hammerhead, Plasma Blaster és Rocket shield.



Események, kihívások és a ‘The Lab’

Vegyél részt szezonális és közösségi eseményeken, valamint napi kihívásokon, amelyekkel további XP-t és játékbeli jutalmakat szerezhetsz. Emellett kísérletezz új játékmechanizmusokkal és fegyverekkel a The Lab-ban. Minden héten új kísérleti játékmódokat és új, szórakoztató játéklehetőségeket találsz!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Worms Rumble (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: