Betöltés...

Element Space (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 15.743 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Element Space egy vadonatúj megközelítés a kétszáz évvel a jövőben játszódó, körökre osztott taktikai osztagos szerepjátékra. Állíts össze egy elit legénységet, majd szövetkezz, hogy felvehesd a harcot az emberiség jövőjét fenyegető árnyékszervezettel. Nézz szembe az elsöprő esélyekkel strategikusan. Hozz döntéseket és mentsd meg az emberiséget a kihalástól.



Történet

Bújj Captain Pietham bőrébe, miután egy terrortámadással vádolják meg. Kövesd őt végig a nevének tisztázására és egy szörnyű népirtó összeesküvés leleplezésére irányuló utazáson.



Könnyen megtanulható, nehezen elsajátítható körökre osztott csaták

Nézz szembe a túlerővel, és törj át a soraikból. Használd az eszed és fedezz fel rengeteg erőteljes képességkombinációt, hogy teljesítsd a küldetést. Utazz el a terek távoli tájaira, toborozz szövetségeseket, gyűjts felszerelést és küzdj meg a halálos ellenséggel. A csatában stratégiailag kell manőverezned a csapatoddal, használd ki a fedezéket, támadd oldalról az ellenséget, valamint kombináld társaid képességeit és egyedi képességeidet a végzetes hatás érdekében!



Toborozz egyedi karaktereket

Utazz a galaxisban és toborozz társakat. Mindegyikük egyedi képességekkel, történettel és feloldható tárgyakkal rendelkezik. Ideológiai döntéseid meghatározzák, hogy a galaxis többi része hogyan tekint rád. Győződj meg róla, hogy erős szövetségeket kötsz, hogy biztosítsd győzelmedet a végső összecsapásban.



Harcolj úgy, ahogy akarsz

Egészítsd ki legénységedet feloldható fegyverekkel és tetszés szerinti képesség-fákkal. Igazítsd a csapatodat a saját játékstílusodhoz, amely döntő fontosságú lesz a győzelem szempontjából.



Nagyfokú újrajátszhatóság

Minden egyes végigjátszás során új küldetéseket, párttagokat és történetszálakat ismerhetsz meg. A felszerelések, készségek, képességek és társak széles skálája játékról játékra rendkívül különböző játékstílusokat tesz lehetővé.



Jellemzők:

- Harcolj az ellenséges egységek és osztagok széles skálája ellen

- Oldj fel tárgyakat és fegyvereket a galaxis frakcióinál szerzett hírnévvel

- Vegyél részt kihívást jelentő, köröke osztott harcokban és valós idejű felfedezésben

- Többféle befejezés a különböző frakciókkal való hírneved és a pártoddal való kapcsolatod alapján

- A kezedben tartod a galaxis sorsát. Sok szerencsét, kapitány!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Element Space (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: